Plopsaland lanceert de Halloween Scare Nights!

Dieter Blarinckx-08 oktober 2022 om 17:37- Foto:

Plopsaland De Panne

Halloween staat weer voor de deur en dat wil zeggen dat veel pretparken ook weer met hun populaire en gekende horroravonden komen. En zo ook Plopsaland De Panne, want zij introduceren nu de Halloween Scare Nights!

"Wanneer de duisternis valt, regeert Dracula over Plopsaland De Panne. Met maar één doel: je de stuipen op het lijf jagen in de (gratis) spookhuizen en scare zones 🩸😨", luidt het in de caption bij de video op YouTube.

De Halloween Scare Nights zullen plaatsvinden op 15, 22, 29, 30 en 31 oktober in Plopsaland De Panne. Maar let op: dit is geen event voor angsthazen!

Tickets zijn nu alvast te koop via de website van Plopsa.

Check hieronder de video:

MEAU komt naar De Roma in Antwerpen

Chelsy Vanlerberghe-13 augustus 2024 om 11:25

MEAU, de Nederlandse sensatie die ons met haar muziek keer op keer weet te raken, komt terug naar Antwerpen. Op donderdag 27 maart 2025 staat ze in De Roma.

MEAU, oftewel Meau Hewitt, is pas 24 jaar oud en al een grote naam in de muziekwereld. De zangeres, songwriter en producer maakt al muziek sinds ze kan lopen. Na haar pop/rockopleiding aan de Herman Brood-academie, richtte ze zich op het schrijven van Nederlandstalige nummers, geïnspireerd door artiesten als Eefje de Visser. Het resultaat? De mooiste indiepop; een vleugje synths, warme klanken, dromerige koortjes en goudeerlijke teksten. Haar monsterhit 'Dat Heb Jij Gedaan' stootte niemand minder dan Stromae van de eerste plaats in België. Haar debuutalbum ‘22’ is een intens persoonlijk album met nummers over liefde, zoektocht naar jezelf, in de war zijn of de chaos achter je laten en je vrij voelen.

De ticketverkoop voor haar show in De Roma start op woensdag 14 augustus om 13:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.livenation.be en deroma.be en kosten tussen de €28 en €30, inclusief servicekosten

Oscar and the Wolf komt naar het Sportpaleis

Chelsy Vanlerberghe-12 augustus 2024 om 09:17

Goed nieuws voor de fans: Oscar and the Wolf keert na drie jaar terug naar het Sportpaleis! Op zaterdag 15 maart 2025 komt Max Colombie er een voorproefje geven van zijn nieuwe album.

De aankondiging van dit concert volgt kort na de release van zijn nieuwste single 'Oh Boy'. Verwacht een show vol donkere, dromerige vibes, maar ook catchy beats waar je niet stil op kan blijven staan. Oscar and the Wolf staat bekend om zijn unieke mix van electro-pop en R&B, een sound die Colombie zelf omschrijft als "een perfecte balans tussen licht en donker, een perfect samenspel van de zon en de maan".

Ben jij erbij? Tickets zijn vrijdag 23 augustus om 10u te koop via livenation.be. De prijzen variëren van €45,50 tot €84,70.

Ontdek meer