Ward Kerremans en Danira Boukhriss zijn samen!

Dieter Blarinckx-08 oktober 2022 om 12:20

Leuk nieuws uit de Vlaamse showbizz, want journaliste en tv-presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis is gevallen voor de charmes van acteur Ward Kerremans!

Het kersverse koppel deelde eerder deze week het leuke nieuws met de buitenwereld. Ook VRT heeft intussen bevestigd dat de twee sinds kort een koppel vormen.

De 34-jarige acteur Ward Kerremans ken je vast wel van de Streamz-serie ‘Billie vs. Benjamin’. De 32-jarige Danira ken je vast wel als vaste journaliste en tv-persoonlijkheid van VRT.

Hoe de twee elkaar hebben leren kennen, en of ze al lang samen zijn, willen de twee niet kwijt.

Maar we wensen hen alvast veel succes!

Cute: Tom Felton haalt nieuwe puppy in huis

Dieter Blarinckx-30 november 2022 om 15:56

'Harry Potter'-ster Tom Felton heeft via instagram de nieuwste telg van de Felton-familie voorgesteld: de schattige puppy Forrest.

"Het doet mij veel plezier om jullie Forrest voor te stellen. Welkom bij de familie maatje xx", klinkt het bij post op zijn insta. Op de foto zien we de kleine en superschattige puppy Forrest.

Tom had al een hond in huis, Willow, maar die krijgt er vanaf nu dus een speelkameraadje bij!

Veel succes met de nieuwe puppy Tom!

Check de post hier:

Dit zijn de genomineerden voor de MIA's

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:54

De genomineerden van de Music Industry Awards, ook wel de MIA’s genoemd, zijn bekend. Stromae is de grootste favoriet met negen nominaties.

Voor deze editie van de MIA’s zijn in het totaal 29 verschillende groepen en artiesten genomineerd. Stromae heeft de meeste nominaties op zijn naam staan en maakt onder meer kans in de categorieën ‘Album’, ‘Pop’, ‘Solo man’ en ‘Hit van het jaar’.

Andere grote kanshebbers zijn Charlotte Adigéry en Bolis Pupul met acht nominaties, Angèle met zeven nominaties, Pommelien Thijs met vijf nominaties en CAMILLE, Metejoor en Oscar and the Wolf met ieder vier nominaties.

Het publiek kan vanaf vandaag tot en met zondag 11 december stemmen via de website van de MIA’s. Op donderdag 26 januari wordt duidelijk wie er met een prijs vandoor gaan; dan worden de MIA’s uitgereikt in Paleis 12 en live op Eén.

Ontdek meer