Bizar: Vrouwen in fluogroene outfits overvallen tieners in metrostation

Sofie Verbeeck-08 oktober 2022 om 12:45- Foto:

Photo by RoBoy Jones

Afgelopen zondag vond er in een metrostation aan Times Square in New York City een wel heel vreemde overval plaats. Twee tieners werden op een metro aangevallen door een groep vrouwen die verkleed waren in fluogroene outfits.

Op sociale media circuleren de beelden van de bewuste overval. De groep overvallers bestond uit 9 vrouwen in identieke groene pakken. Vier van de negen vrouwen zijn geïdentificeerd en zijn ondertussen ook al opgepakt. De vrouwen waren al gekend bij de politie.

De slachtoffers, twee meisjes van 19 jaar, werden aangevallen en bestolen van hun handtas en telefoon. Op sociale media worden de daders beschreven als 'aliens'.

Rokers krijgen jaarlijks extra week vrij

Karen Luiken-02 juni 2023 om 06:32- Foto:

Photo by Reza Mehrad on Unsplash

Mensen die tijdens het werk meerdere keren per dag roken, krijgen jaarlijks vanwege hun verslaving een extra week vrij van hun werk. Dat blijkt uit onderzoek, meldt LadBible.

Uit cijfers van het Office for National Statistics is gebleken dat zo’n 52 procent van de rokers meerdere keren zijn werkplek verlaat om een sigaretje te roken of aan een vape te lurken. Per dag neemt die gewoonte twintig minuten in beslag.

Nu klinkt dat misschien niet als een schokkend getal, maar daar komt verandering in als je dit een jaar lang iedere werkdag doet. Dan kom je namelijk uit op een totale rooktijd van 39 uur. Oftewel: een fulltime werkweek. Veel rokers krijgen die 'gratis' zonder er andere vrije dagen of pauzemomenten voor in te hoeven leveren.

Tieners doden zwaan en eten de vogel op

Karen Luiken-02 juni 2023 om 06:27

Drie tieners hebben in New York een zwaan gedood en opgegeten. De vier jongen van het dier werden ook meegenomen. Dat melden verschillende media.

De politie sloeg deze week alarm nadat Faye, een iconische zwaan in het plaatsje Manlius, als vermist werd opgegeven. Agenten gingen op onderzoek uit en kwamen erachter dat de vogel was vermoord. Drie tieners zouden daar verantwoordelijk voor zijn. Zij slopen midden in de nacht een vijvergebied binnen en stortten zich op de vogel.

Nadat de tieners de zwaan hadden gedood, brachten ze het stoffelijk overschot naar het huis van een tante. Daar werd de vogel gekookt en opgegeten. De vier jongen van de zwaan zijn veilig teruggevonden en worden verzorgd door een bioloog.

De tieners zijn gearresteerd.

Ontdek meer