Dua Lipa ontkent relatiegeruchten

Karen Luiken-08 oktober 2022 om 07:15

Nee, Dua Lipa zit niet in een relatie. Een week nadat ze werd gezien op een date met Trevor Noah beweert de zangeres dat ze hartstikke single is.

“Voor mij is dit het eerste jaar dat ik al zo’n lange periode geen relatie heb”, aldus Dua in een nieuwe aflevering van de podcast ‘At Your Service’. “Het is geweldig om gewoon alleen te zijn en alleen aan mezelf te hoeven denken. Dat heb ik nooit kunnen doen.”

De onthulling staat haaks op de geruchten die een week geleden nog rondgingen. Dua zou het erg gezellig hebben gehad met Trevor Noah tijdens een date in New York. “Ze zaten stilletjes weg van iedereen in het restaurant”, zei een bron van Daily Mail. “Het was duidelijk dat ze bij elkaar waren en de hele maaltijd dicht bij elkaar zaten. Ze vertrokken samen en stopten voor lange omhelzingen, kusjes en knuffels.”

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer