Dua Lipa ontkent relatiegeruchten

Karen Luiken-08 oktober 2022 om 07:15

Nee, Dua Lipa zit niet in een relatie. Een week nadat ze werd gezien op een date met Trevor Noah beweert de zangeres dat ze hartstikke single is.

“Voor mij is dit het eerste jaar dat ik al zo’n lange periode geen relatie heb”, aldus Dua in een nieuwe aflevering van de podcast ‘At Your Service’. “Het is geweldig om gewoon alleen te zijn en alleen aan mezelf te hoeven denken. Dat heb ik nooit kunnen doen.”

De onthulling staat haaks op de geruchten die een week geleden nog rondgingen. Dua zou het erg gezellig hebben gehad met Trevor Noah tijdens een date in New York. “Ze zaten stilletjes weg van iedereen in het restaurant”, zei een bron van Daily Mail. “Het was duidelijk dat ze bij elkaar waren en de hele maaltijd dicht bij elkaar zaten. Ze vertrokken samen en stopten voor lange omhelzingen, kusjes en knuffels.”

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer