Zien: deelnemers van derde seizoen 'Love is Blind'

Karen Luiken-08 oktober 2022 om 07:06

Het tweede seizoen van ‘Love is Blind’ is amper afgerond of het derde staat al op je te wachten. Met nog anderhalve week te gaan voordat de nieuwe afleveringen op Netflix verschijnen, worden fans alvast opgewarmd met een officiële trailer.

‘Love is Blind’ draait om het vinden van de liefde. Vrijgezelle mannen worden samen met vrijgezelle vrouwen in een ‘pod’ gezet. Ze kunnen urenlang met elkaar kletsen, maar zien elkaar niet. Dat gebeurt pas als één van de twee de ander ten huwelijk vraagt en er dus sprake is van een verloving.

Na het aanzoek leren de koppels elkaar beter kennen. Ze gaan samen op reis, gaan samenwonen en komen uiteindelijk samen voor het altaar te staan. Maar of ze op dat moment nog net zo enthousiast over elkaar zijn als vóór het aanzoek? Dat is nog maar de vraag...

Het derde seizoen van ‘Love is Blind’ is vanaf 19 oktober te zien op Netflix.

Bevestigd: Pennywise krijgt eigen serie

Dieter Blarinckx-31 januari 2023 om 17:21

Was jij als horrorfan ook zo'n fan van de creepy clown Pennywise uit de 'IT'-films? Dan hebben we leuk nieuws, want HBO heeft bevestigd dat ze werken aan een serie over dit iconisch personage.

In 2017 maakten we voor het eerst kennis met de enge clown Pennywise in de reboot van 'IT', gespeeld door de fantastische acteur Bill Skarsgård. Het personage was meteen een razend succes waardoor je de creepy glimlachende clown met zijn rode ballon overal wel zag verschijnen.

Nu heeft HBO bevestigd dat er een serie in de maak is die het verhaal van Pennywise uit de doeken doet. Veel is er nog niet geweten, maar wat wél al bevestigd is, is dat Bill Skarsgård terug te zien zal zijn in de iconische rol van de clown.

Wanneer we de serie net zullen kunnen streamen, is helaas nog niet geweten.

Dus stay tuned!

Carl uit 'Up' krijgt eigen romantische kortfilm

Dieter Blarinckx-31 januari 2023 om 13:47

Herinner jij je het romantische en hartbrekende verhaal van Ed en Ellie nog uit de Pixarfilm 'Up'? Dan is dit artikel iets voor jou, want weduwnaar Ed gaat binnenkort op date in een nieuwe kortfilm!

'Dug Days: Carl’s Date' zal laten zien hoe Carl zich, met de hulp van zijn trouwe viervoeter Dug, klaarmaakt voor zijn eerste date sinds het overlijden van Ellie. De kortfilm zal verschijnen op Disney+ op 10 februari.

De originele stem van Carl zal ook terugkeren voor de nieuwe kortfilm. Hij overleed in augustus 2021 op 91-jarige leeftijd, maar sprak voor zijn dood nog de stem in voor de kortfilm.

Stream 'm vanaf 10/2 via Disney+.

Ontdek meer