Netflix deelt trailer van kerstfilm met Lindsay Lohan

Karen Luiken-08 oktober 2022 om 07:01

Kerstmis komt vroeg dit jaar. Hoewel het nog 78 dagen duurt voordat het grote feest aanbreekt, heeft Netflix haar fans nú al getrakteerd op de trailer van de gloednieuwe kerstfilm ‘Falling For Christmas’.

De film gaat over een pas verloofde, verwende hotelerfgename die een ski-ongeluk krijgt, met als gevolg: compleet geheugenverlies. De eigenaar van een lodge neemt in de dagen voor kerst de zorg voor haar op zich.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lindsay Lohan en ‘Glee’-ster Chord Overstreet. ‘Falling For Christmas’ verschijnt op 10 november op Netflix.

Zien: ‘Love Actually’-acteurs komen terug samen

Dieter Blarinckx-23 november 2022 om 13:52

Eén van de meest geliefde kerstfilms ooit, is toch wel de Britse romantische komedie ‘Love Actually’. En die film is ondertussen al bijna 20 jaar oud. Dat vieren de acteurs op gepaste wijze met een reünie.

Zo zullen o.a. Emma Thompson, Hugh Grant, Bill Nighy en Thomas Brodie-Sangster binnenkort te zien zijn in een speciale reünie. Deze zal gehost worden door de Amerikaanse journaliste Diane Sawyer. De special zal uitgezonden worden op de Amerikaanse zender ABC. Voorlopig is helaas nog niet geweten of de special ook bij ons in Vlaanderen ergens te zien zal zijn.

"In de jubileumshow zal worden gekeken naar hoe de film een geliefde kersttraditie en een wereldwijde sensatie werd, met nieuw inzicht in de geheimen achter de schermen en iconische scènes”, klinkt het bij ABC.

Check hieronder alvast een kleine trailer die gedeeld werd via Twitter:

'Bones and All' speelt nu in de bioscoop

Dieter Blarinckx-23 november 2022 om 13:24

Fans van de Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet, kunnen vanaf vandaag in de bioscoop gaan kijken naar 'Bones and All', een mysterieuze horrorromance van regisseur Luca Guadagnino.

Een meisje, Maren genaamd, reist het land af op zoek naar haar vader. Ze wil hem vinden omdat ze wil begrijpen waarom ze worstelt met vreemde gevoelens. Zo heeft ze de onweerstaanbare drang om de mensen die haar graag zien te vermoorden en op te eten. En zo ontmoet ze Lee...

De film werd geregisseerd door Luca Guadagnino, die je ook wel kent van de klepper 'Call Me By Your Name', waarin ook Timothée de hoofdrol speelde.

Check de trailer hieronder en ga 'm nu kijken in een bioscoop bij jou in de buurt!

Ontdek meer