Eurovisie Songfestival volgend jaar in Liverpool

Karen Luiken-08 oktober 2022 om 06:54

De aankomende editie van het Eurovisie Songfestival vindt van 9 tot en met 13 mei plaats in Liverpool. Volgens de officiële regels zou het festijn eigenlijk in Oekraïne worden georganiseerd omdat dat land de afgelopen editie won, maar vanwege de huidige oorlog met Rusland is dat plan van de baan geschoven.

BBC en de European Broadcasting Union (EBU) hebben laten weten dat de voorkeur is gegaan naar Liverpool in plaats van Glasgow. Het evenement gaat plaatsvinden in de evenementenhal Liverpool Arena.

Het wordt al de negende keer dat het evenement in het Verenigd Koninkrijk wordt gehouden. De laatste keer was in 1988 in Birmingham.

Michelangelo en Chiara maken comeback in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-29 maart 2023 om 15:43

Het is finaleweek in ‘Big Brother’. Om dit te vieren nodigt de huismeester ex-bewoners terug uit in het huis. Na onder anderen Rob, Charyon, Chelsea, Ilse en Jacqueline is het nu de beurt aan Chiara en Michelangelo. Zij komen langs om voor de bewoners een lekker ontbijtje te maken. Sneak preview!

Disney+ deelt nieuwe posters van 'Peter Pan & Wendy'

Karen Luiken-29 maart 2023 om 13:33

Disney+ heeft nieuwe beelden gedeeld van de langverwachte film ‘Peter Pan & Wendy’. Het gaat om personageposters waarop de karakters uit de live action-remake, die op 28 april verschijnt, zijn te zien.

‘Peter Pan & Wendy’ gaat over Wendy Darling, een jong meisje dat bang is om haar ouderlijk huis achter te laten, die Peter Pan ontmoet, een jongen die weigert volwassen te worden. Samen met haar broers en een kleine fee genaamd Tinker Bell, reist ze met Peter mee naar de magische wereld van Never Land. Daar ontmoet ze een kwaadaardige piratenkapitein, Captain Hook, en begint ze aan een spannend maar tegelijkertijd gevaarlijk avontuur dat haar leven voorgoed zal veranderen.

De rollen worden gespeeld door Jude Law, Alexander Molony, Ever Anderson, Yara Shahidi, Alyssa Wapanatâhk, Joshua Pickering, Jacobi Jupe, Molly Parker, Alan Tudyk en Jim Gaffigan.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Ontdek meer