'Fantastic Beasts'-actrice komt naar Comic Con Brussels

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 16:20

Potterheads zijn door het dolle heen, want binnenkort komt een van de meest geliefde 'Fantasic Beasts'-personages naar Comic Con Brussels: Queenie Goldstein (gespeeld door Alison Sudol)

Sudol werd wereldwijd bekend door haar rol als Queenie Goldstein in de eerste 'Fantastic Beasts and Where To Find Them'-film. In de franchise speelde ze al met grote namen zoals Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Ezra Miller en Mads Mikkelsen.

Sudol zal zowel op 29 en 30 oktober aanwezig zijn in Tour & Taxis en is beschikbaar voor foto's en handtekeningen!

Meer info kan je hier vinden.

Frank Lammers wil niet stoppen met 'Undercover'-personage

Karen Luiken-15 oktober 2024 om 11:46

Als het aan Frank Lammers ligt, komen er nog veel meer producties over drugsbaron Ferry Bouman. De acteur laat in een gesprek met ANP weten dat hij voorlopig nog niet met het personage wil stoppen.

Frank is al in verschillende seizoenen van ‘Undercover’ te zien als Ferry Bouman. In 2021 verscheen er een film over het personage en er is ook al een serie, waarvan het eerste seizoen vorig jaar gelanceerd werd en het tweede seizoen later dit jaar (op 20 december) verschijnt. Maar hoeveel producties er ook zijn, stoppen wil Frank nog lang niet.

“Ik ben altijd beschikbaar”, zegt de acteur. “Ik hou van het personage, dus ik hoef er zeker niet mee te stoppen. Het is een verschrikkelijke man, maar ik heb geprobeerd hem niet als een boef te spelen, dat is niet interessant. Hij heeft ook een lieve en beschermende kant, hij heeft meerdere dimensies."

Realitysterren Quentin en Naomi uit elkaar

Karen Luiken-14 oktober 2024 om 07:52

Quentin Steenwinkel, bekend van ‘Ex On The Beach’, en Naomi Joël, bekend van de Nederlandse ‘Love Island’, zijn niet langer samen. Naomi laat via Instagram weten dat de twee een punt achter hun relatie hebben gezet.

“Via deze weg wil ik laten weten dat Q en ik niet meer in een relatie zitten”, schrijft Naomi. Ze laat haar volgers weten dat zij en Quentin hun relatie aan het einde van een reis naar Bali beëindigden. “We zijn nog steeds goed met elkaar en ik gun hem alle liefde en geluk toe. Nu is het weer tijd om volledig op mezelf te focussen.”

Over de reden van de breuk wordt niks gemeld, maar juicekanalen schrijven dat Quentin inmiddels alweer bezig is met opnames voor een nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’.

Ontdek meer