'Code van Coppens' krijgt eigen escape room in Antwerpen

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:29

Het populaire VTM-programma ‘Code Van Coppens’ krijgt nu ook eigen escape rooms in Antwerpen. Dat werd eerder deze week aangekondigd door VTM.

Presentatoren en broers Staf en Mathias Coppens komen met twee nieuwe escape rooms die allebei zo’n 50 minuten duren. Vanaf 29 oktober kan je deze twee nieuwe raadseltochten vinden in hartje Antwerpen.

Elke escape room bevat vijf verschillende kamers die gebaseerd zijn op afleveringen uit de voorbije seizoenen. In elke kamer zal je een code moeten kraken die je dan vervolgens naar de volgende kamer leidt….

Tickets voor 'Code van Coppens: Unlocked' zijn nu alvast te koop via deze website.

Succes!

'Big Brother'-ster Jill geeft zwangerschapsupdate

Karen Luiken-24 april 2024 om 10:15

De 25-jarige Jill Goede is al halverwege haar zwangerschap. Met een bericht op Instagram deelt de ‘Big Brother’-winnares een update over hoe het met haar gaat en laat ze haar babybuik zien.

Jill schrijft dat ze steeds nieuwsgieriger wordt naar het kleine spruitje dat in haar buik zit. “De 20 weken-echo vond ik zo spannend, maar alles was perfect. Afgelopen weken waren echt de aller bijzonderste en spannendste ooit.”

Zoals we van Jill gewend zijn, laat ze in haar bericht de meest pure vorm van zichzelf zien. Ze schrijft dat ‘niemand haar ooit heeft verteld dat je borsten eruit gaan zien als salamiplakken, je emoties binnen seconden alle kanten op kunnen gaan en je heel veel moe kan zijn’.

“Maar alles heb ik ervoor over om haar over ongeveer twintig weekjes in onze armen te sluiten", aldus mommy to be Jill.

Daar is-ie dan: nieuwe trailer 'Deadpool & Wolverine'

Karen Luiken-24 april 2024 om 06:44

Deadpool komt terug en slaat voor een nieuwe film de handen ineen met de iconische Wolverine. De twee helden gaan samen strijden tegen het kwaad en in een gloednieuwe trailer van Marvel Studios krijgen fans een klein voorproefje van hoe dat eraan toe zal gaan.

De hoofdrollen in de langverwachte nieuwe film ‘Deadpool & Wolverine’ worden gespeeld door Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Andere acteurs die je terug gaat zien, zijn Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni en Matthew Macfadyen.

‘Deadpool & Wolverine’ verschijnt op 24 juli in de bioscoop.

Ontdek meer