Dan toch: 'Friends' blijft op Netflix staan

Dieter Blarinckx-06 oktober 2022 om 18:10

Fantastisch nieuws voor de fans van de hitserie ‘Friends’, want in tegenstelling tot het trieste nieuws van enkele weken geleden dat de serie van Netflix gehaald zou worden, blijkt dat dus niet waar te zijn!

Netflix maakte dat leuke nieuws zopas zelf bekend in een bericht: “Er is geen einddatum voor 'Friends' in Vlaanderen”.

Enkele weken geleden verscheen bij de pagina van ‘Friends’ op Netflix de melding dat de serie vanaf 1 oktober niet meer te zien zou zijn via de streamingdienst. Maar we zijn ondertussen al enkele dagen verder en de serie staat er nog steeds op. Het ging immers om een misverstand bij Netflix zelf. Het populaire streamingplatform bevestigde aan de Vlaamse pers dat er geen einddatum voor de reeksen (ook 'The Big Bang Theory’) gepland is.

Derde seizoen 'Euphoria' komt niet eerder dan 2025

Karen Luiken-31 mei 2023 om 06:23

Fans van ‘Euphoria’ zullen voorlopig nog even geduld moeten hebben voor nieuwe afleveringen van de show. HBO Max laat weten dat het vervolg niet eerder dan 2025 verschijnt.

Tussen het eerste en tweede seizoen van ‘Euphoria’ zat een gat van tweeënhalf jaar vanwege de pandemie. Maar tussen het tweede en derde seizoen zit een nog grotere kloof. Dat komt onder andere omdat Sam Levinson, maker van ‘Euphoria’, nu druk is met de nieuwe reeks ‘The Idol’, die vanaf volgende week verschijnt.

“We hebben tijdens de postproductie van ‘The Idol’ gewerkt aan ‘Euphoria’, maar we hebben nog niet talloze scripts klaarliggen”, zegt Francesca Orsi, hoofd drama van HBO, tegen Deadline. “We kunnen nog niet beginnen met filmen, dus de oplevering van de show - hopelijk in 2025 - hangt af van wanneer Sam weer beschikbaar is. Zij heeft momenteel de volle focus op ‘The Idol’.”

Nieuwe reeks van 'The Weeknd' heeft een trailer

Karen Luiken-31 mei 2023 om 06:22

Wat krijg je als je The Weeknd, ‘Euphoria’-bedeker Sam Levinson en Lily-Rose Depp samen laat werken? Een parel van een serie. Binnenkort komt de gloednieuwe HBO-reeks ‘The Idol’ uit en de trailer daarvan is nu verschenen.

‘The Idol’ vertel het verhaal van aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is. Lily-Rose en The Weeknd kruipen in de huid van deze twee personages. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

‘The Idol' is vanaf 4 juni te zien op HBO Max en een dagje later via Streamz.

Ontdek meer