Eén koppel moet de Temptation Island villa verlaten!

Lore Ketels-02 september 2021 om 15:00

Drama in Temptation Island deze vrijdag!

Er moet namelijk één koppel de villa verlaten.
Dit jaar kwam het programma met een nieuw concept namelijk ‘love of leave’, de koppels krijgen de kans om te ontdekken of er iemand is die beter bij hen past of ze met hun partner verder willen om de volgende stap te zetten.

Daarom kan het zwembad rood oplichten, als dit gebeurt wil het zeggen dat iemand zich niet genoeg openstelt om de anderen te leren kennen en hun relatie te testen. Hierna krijgt de persoon in kwestie nog 24 uur de tijd om zich open te stellen en te bewijzen, lukt hen dat niet. Dan moet dat koppel de villa verlaten!

In de teaser van vrijdag kan je zien dat dit het geval is, één koppel mag zijn koffers pakken en wordt op het vliegtuig naar huis gezet.

Een ander koppel zal dan hun plaats innemen en de ultieme test aangaan.
Ondertussen weten we al dat Aylin en Efrain mogen verwelkomen op Temptation Island!


Lea Michele zwanger van tweede kindje

Karen Luiken-28 maart 2024 om 15:11

De familie van Lea Michele wordt binnenkort uitgebreid met een nieuw lid. De ‘Glee’-ster laat via Instagram weten zwanger te zijn van haar tweede kindje met haar man Zandy Reich.

Het nieuws wordt gedeeld met een reeks foto’s waar Lea met een babybuik op te zien is. “Mama, papa en Ever zijn dolblij”, staat erbij geschreven. Ever is het eerste zoontje van Lea en Zandy. Hij kwam drie jaar geleden ter wereld.

Lea en Zandy zijn oude vrienden van elkaar en begonnen in 2017 met daten. Twee jaar later trouwden ze tijdens een intieme ceremonie in Noord-Californië.

Ashley haalt 20.000 euro uit groepspot 'Big Brother'

Karen Luiken-28 maart 2024 om 15:07

Ashley heeft er veel voor over om de halve finale van ‘Big Brother’ te bereiken. Heel veel zelfs. De blondine heeft maar liefst 20.000 uit de groepspot gehaald om zichzelf te redden. En daar is natuurlijk niet iedereen blij mee... “Dit is een enorm lage actie”, klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer