Eén koppel moet de Temptation Island villa verlaten!

Lore Ketels-02 september 2021 om 15:00

Drama in Temptation Island deze vrijdag!

Er moet namelijk één koppel de villa verlaten.
Dit jaar kwam het programma met een nieuw concept namelijk ‘love of leave’, de koppels krijgen de kans om te ontdekken of er iemand is die beter bij hen past of ze met hun partner verder willen om de volgende stap te zetten.

Daarom kan het zwembad rood oplichten, als dit gebeurt wil het zeggen dat iemand zich niet genoeg openstelt om de anderen te leren kennen en hun relatie te testen. Hierna krijgt de persoon in kwestie nog 24 uur de tijd om zich open te stellen en te bewijzen, lukt hen dat niet. Dan moet dat koppel de villa verlaten!

In de teaser van vrijdag kan je zien dat dit het geval is, één koppel mag zijn koffers pakken en wordt op het vliegtuig naar huis gezet.

Een ander koppel zal dan hun plaats innemen en de ultieme test aangaan.
Ondertussen weten we al dat Aylin en Efrain mogen verwelkomen op Temptation Island!


Stopt Grey's Anatomy binnenkort?

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:00

Geniet nog even van ‘Grey’s Anatomy’, want voor je het weet kan het niet meer. De kans zit erin dat de serie na het achttiende seizoen stopt. Die illusie wekt hoofdrolspeelster Ellen Pompeo althans tijdens een interview bij de Emmy Awards.

De actrice, verantwoordelijk voor de rol van Meredith Grey, gaf aan 'dat fans er niet ver naast zitten met hun speculaties op internet'. Kijkers zijn bang dat de show binnenkort zal eindigen en dat lijkt Ellen met deze uitspraak te bevestigen.

“Ik probeer al jaren weg te komen. Ik heb het geprobeerd, meerdere keren zelfs”, aldus de actrice. “Maar ik heb sterke relaties bij het netwerk en ze zijn heel goed voor me geweest. Ze hebben me gemotiveerd om te blijven.”

Ze voegt daar nog aan toe dat ‘Grey’s Anatomy’ door zal blijven gaan zolang er op creatief vlak nog iets te behalen valt. Voor de komst van een negentiende seizoen kan ze alleen maar bidden. “Verder kan en mag ik er niets over zeggen, dat zou respectloos zijn naar de mensen waar ik dingen mee heb afgesproken.”

Aleksandra doet wéér mee aan 'Love Island'

Karen Luiken-19 september 2021 om 07:28

Aleksandra Jakobczyk heeft haar ‘Love Island’-portie na het winnen van een eerder seizoen nog niet gehad. De ex van Denzel Slager doet wéér mee aan de show, dit keer aan een Poolse variant van het datingprogramma.

De blonde schone was twee jaar geleden te zien in de Nederlandstalige editie van de realityshow. Ze liet haar oog vallen op Denzel en won samen met hem de hoofdprijs. De twee bleven na het programma nog een tijdje samen, maar besloten uiteindelijk toch een punt achter hun relatie te zetten.

Terwijl Denzel inmiddels de liefde heeft gevonden bij Famke Louise en samen met haar een kindje verwacht, doet Aleksandra een nieuwe poging de liefde te vinden. Op de Instagram-pagina van de Poolse ‘Love Island’ is te zien hoe ze haar entree maakt in het programma. Ze laat weten op zoek te zijn naar lange mannen die haar aan het lachen kunnen maken.

Ontdek meer