Eén koppel moet de Temptation Island villa verlaten!

Lore Ketels-02 september 2021 om 15:00

Drama in Temptation Island deze vrijdag!

Er moet namelijk één koppel de villa verlaten.
Dit jaar kwam het programma met een nieuw concept namelijk ‘love of leave’, de koppels krijgen de kans om te ontdekken of er iemand is die beter bij hen past of ze met hun partner verder willen om de volgende stap te zetten.

Daarom kan het zwembad rood oplichten, als dit gebeurt wil het zeggen dat iemand zich niet genoeg openstelt om de anderen te leren kennen en hun relatie te testen. Hierna krijgt de persoon in kwestie nog 24 uur de tijd om zich open te stellen en te bewijzen, lukt hen dat niet. Dan moet dat koppel de villa verlaten!

In de teaser van vrijdag kan je zien dat dit het geval is, één koppel mag zijn koffers pakken en wordt op het vliegtuig naar huis gezet.

Een ander koppel zal dan hun plaats innemen en de ultieme test aangaan.
Ondertussen weten we al dat Aylin en Efrain mogen verwelkomen op Temptation Island!


Disneyland Paris deelt trailer van 30ste verjaardag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:14

Vanaf 6 maart viert Disneyland Paris haar 30ste verjaardag en dat zal groots gevierd worden!

“Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke 30e verjaardag. Disneyland Paris straalt magischer dan ooit! Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten met ons mee! Ontdek hier alvast een voorproefje. Het volledige programma maken we binnenkort bekend”, staat te lezen op de officiële website van Disneyland.

Check de magische clip hieronder:

De 8 beste memes van Bootcamp aflevering 1:

Lola Obasuyi Van Acker-13 januari 2022 om 16:18

Hebben we volgens jullie nog grappige momenten gemist? Don't be shy en maak gerust jullie eigen memes op Twitter, Facebook of Instagram en wie weet posten wij ze wel online! Op naar aflevering twee!

Ontdek meer