Kom jij mee feesten op Oktoberfest in ZUCO Roosdaal?

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 06:52

Het is oktober en dat betekent dat zomerfestivals plaats hebben gemaakt voor Oktoberfesten. Zin in een feestje met heel veel bier? Kom op vrijdag 21 oktober dan samen met TAGMAG naar ZUCO in Roosdaal.

Het Oktoberfest bevat alles wat je van een Oktoberfest verwacht. Braadworsten, lederhosen, heel veel bier en natuurlijk goede muziek. Dat laatste segment wordt verzorgd door de dj’s Michael Amani, MagiK, Broken Age en Aquaholic. Verder zullen ook TAGMAG-gezichten Jaël Ost en Clementine Caron aanwezig zijn om alle bezoekers de voetjes van de vloer te laten dansen.

Wil jij dit niet missen? Trek dan je mooiste oktoberoutfit uit de kast. Alle info vind je via deze link. We zien je de 21ste om 22.00 uur. Tot dan!

Studio 100 dropt line-up van Rewind Party

Dieter Blarinckx-29 november 2022 om 20:39

Na lang uitstellen en wachten vinden dit weekend eindelijk de langverwachte en nostalgische Rewind Party's van Studio 100 plaats. En daar dropte ze zopas de volledige line-up van!

In de mood voor wat nostalgie? Heb jij een ticket weten te bemachtigen voor één van de Rewind Party's van Studio 100? Dan hebben wij nu leuk nieuws, want de volledige line-up is immers bekend!

Verwacht je aan een avond meebrullen met de grootste en meest nostalgische Studio 100-hits met o.a. Vanbural, Piet Piraat, Gert Verhulst, Kabouter Plop, Mega Mindy en natuurlijk de hoofdact van de avond: Spring! Afsluiten doe je dan met sets van Ilsen & Verhulst en Omdat Het Kan Soundsystem.

Check de volledige line-up (met tijdsschema) in de aankondiging van Studio 100 hieronder:

Tickets Disneyland Paris Pride 2023 nu te koop

Dieter Blarinckx-29 november 2022 om 20:13

Goed nieuws voor de pretparkfans onder jullie want vanaf nu kan je tickets scoren voor het geliefde event Disneyland Paris Pride. De editie van 2023 zal doorgaan op 17 juni.

Vier diversiteit en inclusiviteit met een groots en magisch feest tijdens de Disneyland Paris Pride op 17 juni. Vrienden, familie, iedereen uit de LGBTQIA+-gemeenschap en alle bondgenoten genieten op deze avond van de schitterende sfeer van het Walt Disney Studios Park van 20.00 tot 2.00 uur ’s nachts, met attracties die de hele avond open zijn, live optredens en meer.

Er komt een fantastische exclusieve parade, een verbluffend live optreden met beroemde artiesten, ongelooflijk entertainment en shows. Enkele van onze populairste attracties zijn tot laat in de nacht geopend en natuurlijk vieren Mickey, Minnie en al hun vrienden dit feest met je mee!

En de tickets zijn vanaf nu alvast te koop! Voor het basisticket betaal je zo’n 94 euro.

Meer info en tickets kan je hier vinden.

Ontdek meer