TAGMAG

Disney+ lanceert trailer van ‘In the Soop: Friendcation’

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 05:45

Enkele grote sterren uit Korea gaan samen op vakantie. En het mooiste daarvan: fans mogen meegenieten. Met ‘In The Soop: Friendcation’ krijgen we te zien hoe Park Seo-jun, rapper Peakboy, Choi Woo-shik, Park Hyung-sik en BTS-lid V hun drukke levens verruilen voor een verrassingsreis naar het platteland.

De gloednieuwe realityserie, die een spin-off is van ‘In The Soop’, laat zien hoe de vrienden afgezonderd van de buitenwereld de tijd nemen om van de natuur te genieten en hun favoriete bezigheden uit te oefenen in the soop (in het bos). Tijdens de vier afleveringen zien de kijkers de sterren ontspannen tijdens een welverdiende pauze, weg van de druk van het dagelijkse sterrendom.

‘In The Soop: Friendcation’ is vanaf 19 oktober te zien op Disney+.

Dit 'Love is Blind'-koppel is uit elkaar

Karen Luiken-22 november 2022 om 06:46

Raven Ross en Sikiru Alagbada zijn officieel uit elkaar. De ‘Love is Blind’-sterren laten via Instagram weten dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet.

De aankondiging komt kort nadat Sikiru werd beschuldigd van vreemdgaan. “We vinden het jammer om te vertellen dat we hebben besloten onze eigen weg te gaan”, zo klinkt het in een verklaring. “Vanwege de lopende juridische procedures rondom de beschuldigingen kunnen we geen aanvullende details geven. We vragen jullie om onze privacy te respecteren in deze moeilijke tijd.”

Het koppel sluit het bericht af met een bedankje richting de ‘Love is Blind’-kijkers. “Bedankt voor het volgen van ons liefdesverhaal en het geloven in ons. Deze reis heeft ons voor altijd gevormd en we zijn zo dankbaar voor iedereen die er deel van heeft uitgemaakt. Jullie liefde en steun betekenen alles.”

Sikiru werd afgelopen week het onderwerp van gesprek nadat een TikTokker beweerde in april met hem op date te zijn geweest. De vrouw wist naar eigen zeggen niet dat hij mee had gedaan aan ‘Love is Blind’.

Netflix-serie '1899' vanaf nu te streamen!

Dieter Blarinckx-20 november 2022 om 13:29

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe Netflix-addiction? Dan hebben wij een klepper van een serie voor je klaarstaan: de mysterieuze reeks '1899'.

Van de makers van de hitserie 'Dark', komt nu de mysterieuze en spannende serie '1899'.

Een migrantenschip op weg naar New York moet in 1899n na mysterizue voorvallen de koers verleggen. De verbijsterde passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel.

De eerste reacties zijn alvast laaiend enthousiast!

Check hieronder de trailer en stream 'm nu via Netflix.

Ontdek meer