Dit is de poster van nieuwe 'Super Mario'-film

Dieter Blarinckx-04 oktober 2022 om 19:43

Gamers en movielovers, schrijf donderdag 6 oktober in jullie agenda, want dan zullen Nintendo en Universal Pictures de eerste trailer van 'Super Mario' delen!

Op 6 oktober om 22:00 onze tijd start Nintendo Direct, een live event waar de nieuwigheden van de bekende gamestudio worden voorgesteld. Een van die aankomende zaken is de langverwachte film 'Super Mario'. Ze deelden nu al een poster, maar zullen dus donderdag ook een eerste teaser trailer droppen!

De film wordt volgend jaar in de bioscoop verwacht, maar het is nog onduidelijk wat de releasedatum voor ons land net is. Dus stay tuned voor updates!

Bekijk de poster hieronder en check donderdag de gloednieuwe trailer!

Vierde 'John Wick'-film speelt nu in de bioscoop

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 13:11

Nog op zoek naar een leuke filmtip voor in de bioscoop? Ben je fan van de actievolle films van 'John Wick'? Dan kan je vanaf vandaag gaan kijken naar het langverwachte vierde deel in de saga!

John Wick (gespeeld door Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Bekijk hieronder de trailer van 'John Wick 4' en check 'm vanaf vandaag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Maker 'Get Out' werkt aan nieuwe film

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:23

Jordan Peele, de maker van de succesvolle films ‘Get Out’, ‘Us’ en ‘Nope’, werkt aan een vierde film. Het project moet tijdens kerst 2024 op het witte doek verschijnen. Dat meldt Variety.

De film staat nu onder de naam ‘Untitled Fourth Film Directed by Jordan Peele’ op de releasekalender. Het plan is om het project, waar verder nog geen details over bekend zijn, op 25 december 2024 uit te brengen.

Of er binnenkort meer informatie volgt is nog maar de vraag. Bij zijn vorige drie films deelde Jordan Peele namelijk ook vrijwel geen details.

Ontdek meer