‘Top Gun: Maverick’ en ‘Mission: Impossible 7' wéér uitgesteld

Dieter Blarinckx-02 september 2021 om 06:48

Er lijkt geen einde te komen aan films die constant worden uitgesteld omwille van het coronavirus. De bekende filmstudio Paramount heeft afgelopen nacht ook bekendgemaakt dat hun langverwachte films ‘Top Gun: Maverick’ en ‘Mission: Impossible 7', wéér worden uitgesteld.

‘Top Gun: Maverick’ verhuist van 19 november naar 27 mei 2022, terwijl ‘Mission: Impossible 7' van 27 mei 2022 naar 30 september 2022 verhuist.

De twee films kwamen normaal al uit vorige zomer, maar daar stak het coronavirus telkens een stokje voor.

De moeilijke beslissing deze keer werd genomen door het toenemende aantal besmettingen in de Verenigde Staten door de Deltavariant van het coronavirus…

Film ‘Benedetta’ van Paul Verhoeven verboden in Rusland

Dieter Blarinckx-19 september 2021 om 08:40

De allernieuwste film van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven, ‘Benedetta’, mag niet vertoond worden in Rusland. Normaal ging die daar op 7 oktober in première, maar toch heeft de prent nu plots geen distributievergunning van het ministerie van Cultuur gekregen.

‘Benedetta’ draait rond een verboden lesbische affaire tussen twee nonnen. De film ging al eerder dit jaar in première op het filmfestival van Cannes, waar die vol lof onthaald werd.

Volgens veel bronnen zou Rusland één bepaalde scène niet oké vinden, namelijk wanneer een zelfgemaakte dildo gebruikt wordt in de vorm van een heilige. Dat wordt beschouwd als beledigend voor religieuze mensen.

Check de trailer hieronder:

Ga in kostuum naar de première van 'No Time To Die'

Dieter Blarinckx-18 september 2021 om 09:04

Wie zot is van de 'James Bond'-films, en zich daarenboven al eens graag als een échte VIP voelt, kan op 30 september terecht op de VIP Experience van bioscoopketen Kinepolis!

Zij organiseren immers een heuse VIP-avond in ware 'James Bond'-stijl, mét bubbels, goodies, de première van 'No Time To Die' en dat allemaal in kostuum! Want jawel, het is de bedoeling dat je fancy gekleed komt! Naast dit alles mag je ook gratis naar het toilet, krijg je lekkere snacks & drinks én krijg je zelfs gratis parking!

Tickets kosten zo’n € 49,95 per persoon en je kan genieten van deze VIP Experience in Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel.

Ontdek meer