Lindsay Lohan binnenkort in nieuwe Netflix-kerstfilm!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 16:56

Hoewel Halloween en Sinterklaas eerst nog moeten passeren, is Netflix alvast helemaal klaar voor Kerstmis. Zij kondigden immers zopas hun gloednieuwe kerstfilm met niemand minder dan Lindsay Lohan aan!

Lohan zal naast 'Glee'-acteur Chord Overstreet schitteren in de cliché kerstfilm 'Falling For Christmas'. Dat werd door Netflix zelf zopas gedeeld via sociale media:

"Het is 3 oktober vandaag (de kenners weten hoe belangrijk deze datum is): vanaf 10 november straalt Lindsay Lohan in de nieuwe kerstfilm Falling For Christmas 🎄", luidt het in de caption.

Een trailer is er helaas nog niet, maar wel werd de officiële poster onthuld.

Check 'm hieronder en stream 'Falling For Christmas' vanaf 10 november via Netflix!

Megan Thee Stallion komt naar Europa, zonder stop in België

Chelsy Vanlerberghe-14 maart 2024 om 11:02

De Amerikaanse rapster Megan Thee Stallion heeft haar 'Hot Girl Summer Tour' aangekondigd op Instagram. De tour komt ook naar Europa, maar Megan slaat helaas België over.

Calling all hotties,” schrijft de ‘Savage’-zangeres in haar post op Instagram. “Ik ben zo verheugd om op tour te gaan,” voegt ze eraan toe. Hoewel ze niet naar België komt, zijn er voldoende Europese stops. Je kan haar haar ‘body-ody-ody’ zien shaken in onder andere Amsterdam, Parijs en Londen. De exacte data worden op 20 maart bekend gemaakt.

Olivia Rodrigo deelt morning-afterpil uit op concert

Chelsy Vanlerberghe-14 maart 2024 om 09:43

Olivia Rodrigo bood tijdens haar concert in Missouri gratis noodanticonceptiepillen en condooms aan. Dat doet ze als protest tegen de strenge abortuswet. Abortus is sinds 2022 verboden in verschillende staten, waaronder dus Missouri. De popster protesteerde eerder al tegen deze beslissing.

Fans konden tijdens de show een pakketje scoren met daarin twee dozen morning-afterpillen. Dat is een pil die helpt zwangerschap te voorkomen als je 'm binnen 72 uur na onbeschermde seks inneemt. Daarnaast kregen ze kaartjes uit met QR-codes naar informatie over abortus en het Missouri Abortion Fund. Er waren ook gratis condooms en stickers te verkrijgen.

Olivia verzet zich al langer tegen de abortuswet in de VS. Voordat ze op tour ging, kondigde de 'Good 4 u'-zangeres aan dat ze Fund 4 Good had opgericht: een project om vrouwen en meisjes te steunen in hun recht op abortus en vrijheid van gezondheidszorg. Een deel van de opbrengsten van haar tour gaat naar dat fonds.

Ontdek meer