Koen Crucke kruipt achter de dj-tafel als MC Spaghetti!

Dieter Blarinckx-02 september 2021 om 06:40

MC Spaghetti hoopt volgend jaar op een plaatsje op Tomorrowland!

De Vlaamse acteur en zanger Koen Crucke heeft groot nieuws bekendgemaakt: hij kruipt namelijk samen met Discobar Joossens (Michaël & Laurence Joossens) achter de dj-tafel! En dat doen ze onder de geheel toepasselijke naam MC Spaghetti!

“Ik kijk er enorm naar uit om samen met Michaël en Laurence alle discotheken en feesten te veroveren. Discobar Joossens en MC Spaghetti present! Volgend jaar hopen we op Tomorrowland te staan”, klinkt het bij het trio in hun uitgestuurde persbericht.

De twee Joossens-broers, beiden actief in de muziek- en mediawereld, benaderden Koen met de vraag om samen een nieuwe act op poten te zetten. En dat moesten ze ‘m natuurlijk geen 2x vragen!

“We hebben tonnen goesting om samen met Koen op de Vlaamse podia te knallen. Zijn jarenlange ervaring in de showbizz en onze frisse vibe gaat vonken geven!”, wilden de twee broers nog kwijt.

Benieuwd!

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Harry Styles komt naar Antwerpen

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 16:03

Goed nieuws voor de fans van Harry Styles, want de zanger heeft zonet zijn nieuwe tournee aangekondigd! En ja hoor, hij komt ook naar Antwerpen!

Op donderdag 7 juli zal Harry Styles op het podium van het Antwerpse Sportpaleis shinen. Tickets zouden op vrijdag 28 januari al in verkoop gaan.

“Ik ben zó blij dat ‘Love On Tour 2002’ eindelijk naar de UK, Europa en Zuid-Amerika komt! De verkoop start op vrijdag 28 januari. Check zeker de website van jouw locatie voor meer informatie en maatregelen rond de show. Ik ben zó excited om jullie te zien. Dank u, I love you. H”, staat er te lezen in zijn post.

Check 'm hieronder:

Ontdek meer