Koen Crucke kruipt achter de dj-tafel als MC Spaghetti!

Dieter Blarinckx-02 september 2021 om 06:40

MC Spaghetti hoopt volgend jaar op een plaatsje op Tomorrowland!

De Vlaamse acteur en zanger Koen Crucke heeft groot nieuws bekendgemaakt: hij kruipt namelijk samen met Discobar Joossens (Michaël & Laurence Joossens) achter de dj-tafel! En dat doen ze onder de geheel toepasselijke naam MC Spaghetti!

“Ik kijk er enorm naar uit om samen met Michaël en Laurence alle discotheken en feesten te veroveren. Discobar Joossens en MC Spaghetti present! Volgend jaar hopen we op Tomorrowland te staan”, klinkt het bij het trio in hun uitgestuurde persbericht.

De twee Joossens-broers, beiden actief in de muziek- en mediawereld, benaderden Koen met de vraag om samen een nieuwe act op poten te zetten. En dat moesten ze ‘m natuurlijk geen 2x vragen!

“We hebben tonnen goesting om samen met Koen op de Vlaamse podia te knallen. Zijn jarenlange ervaring in de showbizz en onze frisse vibe gaat vonken geven!”, wilden de twee broers nog kwijt.

Benieuwd!

Shawn Mendes komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-24 september 2021 om 07:02

Goed nieuws voor de fans van zanger Shawn Mendes, want hij komt naar Antwerpen! Begin deze week maakte hij bekend dat hij terug een grote wereldtournee zou doen in 2022 en dat meer info snel zou volgen.

Nu deelde hij alle details en alle locaties van zijn 'Wonder - The World Tour' en op 14 april 2022 kan je 'm gaan bewonderen in het Sportpaleis in Antwerpen! Als special guest neemt hij King Princess mee het podium op ;-)

Meer info kan je hier terugvinden.

Debuutsingle Maksim Stojanac nu te beluisteren!

Dieter Blarinckx-23 september 2021 om 11:44

Vorige week brachten we jullie het muzikale nieuws dat Maksim Stojanac, vooral bekend als Vince uit #LikeMe, met zijn eerste eigen single zou komen. En vandaag is die dag!

‘Vechten Voor Je’, zijn allereerste single, is vanaf vandaag overal te beluisteren. De videoclip zal morgen om middernacht gedropt worden!

Beluister hier zijn allereerste single!

Ontdek meer