Deze 'Cobra Kai'-acteurs komen naar FACTS!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 16:51

Groot nieuws voor de fans van de populaire Netflix-serie 'Cobra Kai' want twee acteurs uit de serie werden zonet toegevoegd aan de line-up van FACTS!

Niemand minder dan Xolo Maridueña en Gianni DeCenzo zullen op 22 en 23 oktober afzakken naar Flanders Expo in Gent voor de halfjaarlijkse fanbeurs FACTS! Dat werd door FACTS zelf zopas aangekondigd via sociale media.

De twee acteurs zullen beide dagen beschikbaar zijn voor photoshoots, handtekeningen, selfies en natuurlijk voor de Q&A.

Tickets zijn nu alvast te koop via deze link!

Ashley Tisdale is opnieuw zwanger

Chelsy Vanlerberghe-26 maart 2024 om 16:01

Fabulous! Ashley Tisdale en haar man verwachten hun tweede kindje samen. De actrice deelde het nieuws op Instagram.

De 'High School Musical'-ster deelt trots een foto van haar zwangere bolle buik. "We kunnen niet wachten om je te ontmoeten 💫," staat er in het bijschrift te lezen.

Het koppel heeft al een 3-jarige dochter genaamd Jupiter Iris.

Bhad Bhabie deelt eerste foto van haar dochter

Chelsy Vanlerberghe-25 maart 2024 om 13:46

Bhad Bhabie, die je ongetwijfeld kent dankzij haar iconische passage bij tv-psycholoog 'Dr. Phil', is vorige maand moeder geworden. Nu deelt de realityster-turned-rapper ook voor de eerste keer een foto van haar dochter op Instagram.

Bad Bhabie, wiens echte naam Danielle Peskowitz Bregoli is, ging in 2016 viraal met de woorden "cash me outside, how 'bout dat?" De toen dertienjarige Bregoli was samen met haar moeder te gast bij Dr. Phil. Haar moeder had de hulp van de Amerikaanse psycholoog ingeschakeld omdat ze haar dochter niet meer in de hand had. De uitzending ging meteen viraal.

Nu, zeven jaar later, is de internetsensatie zelf moeder geworden. In een foto op Instagram is te zien hoe de pasgeborene gewikkeld ligt in een dekentje met hartjesprint.

Realityster Paris Hilton wenst de kersverse moeder proficiat in de comments, terwijl een ander persoon grapt: "Bhad Bhabie heeft een BhadBhaby gekregen!"

Ontdek meer