Zien: laatste trailer van ‘No Time To Die’

Dieter Blarinckx-02 september 2021 om 06:35

We hebben er énorm lang op moeten wachten, maar eindelijk is het bijna zover. De allernieuwste Bondfilm, ‘No Time To Die’, zal vanaf 30 september te zien zijn in de bioscoop. De film werd omwille van het coronavirus bijna anderhalf jaar uitgesteld, maar toch heeft de producent eindelijk de knoop doorgehakt en besloten ‘m toch te releasen vanaf 30 september.

De Britse acteur Daniel Craig zal voor de laatste keer in de huid kruipen van 007. Wie daarna de fakkel over zal nemen, is helaas nog niet geweten.

Check hieronder de gloednieuwe trailer die zopas gedropt werd:

Regisseur 'Spider-Man' gaat zesde 'Final Destination' maken

Karen Luiken-12 januari 2022 om 08:27

De nostalgische ‘Final Destination’-reeks krijgt er een nieuwe titel bij. De film wordt volgens Variety ontwikkeld voor HBO Max en zal worden gemaakt door niemand minder dan Jon Watts, de regisseur die ook verantwoordelijk was voor de grote hit ‘Spider-Man: No Way Home’.

De regisseur gaat voor de film samenwerken met zijn vrouw Dianne McGunigle en de oude producenten van ‘Final Destination’ Craig Perry en Sheila Hanahan Taylor. “Dianne en ik zijn vanaf het begin groot fan van ‘Final Destination’”, zegt Jon Watts in een verklaring. “Dus om samen met het originele team een handje te helpen bij het bedenken van een nieuw verhaal, wordt zowel leuk als spannend.”

De allereerste ‘Final Destination’ kwam in 2000 uit en werd een groot succes. Daarna volgden er nog vier, met de laatste in 2011. In elke film ontsnapt een groep jonge mensen aan een afschuwelijke dood, om vervolgens toch één voor één te sterven in een reeks bizarre ongelukken.

Ghostface is terug in vijfde 'Scream'

Dieter Blarinckx-11 januari 2022 om 22:02

Zo'n 25 jaar na het eerste deel in de 'Scream'-franchise, keren we terug naar de plaats waar het allemaal begon: het dorpje Woodsboro. De allernieuwste, vijfde 'Scream'-film is vanaf nu te zien in de bioscoop.

Nadat het rustige stadje Woodsboro werd opgeschrikt door een aantal gewelddadige moorden, worden de bewoners opnieuw geteisterd door een moordenaar die zich achter het Ghostface masker schuilt met een groep tieners als doelwit.

Hoofdrolspelers Neve Campbell, Courteney Cox en David Arquette zijn terug van de partij, samen met enkele nieuwe gezichten!

Ontdek 'Scream' nu in de bioscoop!

Ontdek meer