Britse tiener sterft na eten burrito

Karen Luiken-03 oktober 2022 om 15:05- Foto:

Photo by Kashish Lamba on Unsplash

Een Britse tiener is overleden na het eten van een burrito in Mexico. Het incident vond vorig jaar al plaats, maar is nu pas naar buiten gebracht omdat een lijkschouwer de doodsoorzaak bevestigd heeft. Dat meldt Metro UK.

De 19-jarige Joe Dobson was in Mexico op vakantie toen hij een restaurant bezocht. Daar vertelde hij meerdere keren, zowel in het Engels als in het Spaans, dat hij allergisch was voor sesam en dat hij zou sterven als hij het zou eten. Toch kreeg hij niet veel later een burrito van het personeel waar sesam in zat.

De jongen haastte zich terug naar zijn AirBnB voor medicijnen, maar was niet op tijd. Hij raakte bewusteloos en stierf later in het ziekenhuis.

Tiener overleden bij Russisch roulette

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:37- Foto:

Photo by Tom Def on Unsplash

Een 12-jarige jongen is in de Verenigde Staten overleden bij een spelletje Russisch roulette. Het dodelijke incident vond plaats in Mississippi.

Drie personen zijn na de dood van de tiener gearresteerd. Het gaat om twee minderjarigen die beschuldigd worden van moord, en een volwassene die verdacht wordt van medeplichtigheid aan moord.

Bij Russisch roulette wordt een revolver geladen met één patroon. De cilinder krijgt vervolgens een zetje waardoor niemand weet waar de kogel zich bevindt. Deelnemers van het spel zetten om de beurt de revolver tegen het hoofd en halen de trekker over.

Man (22) schiet zichzelf per ongeluk in penis

Karen Luiken-13 november 2022 om 08:46- Foto:

Photo by Tom Def on Unsplash

Een 22-jarige man heeft zichzelf per ongeluk in zijn penis geschoten in Novelda, een gemeente in de Spaanse provincie Alicante. Een pistool, dat hij in zijn broek verborg, ging af toen hij het wapen wilde verstoppen voor de politie.

Het incident vond een paar weken geleden al plaats. De man verstopte het pistool, waar hij geen vergunning voor had, in zijn broek toen hij politie zag. Niet veel later haalde hij per ongeluk de trekker over en werd zijn penis geraakt door een kogel.

De politie ontving een melding van het schot en ging naar de man op zoek. Die meldde zich echter pas een uur na de schietpartij in het ziekenhuis. Hij had veel pijn en bloedde hevig. Het is niet bekend hoe het nu met de man gaat (en of zijn geslachtsdeel nog helemaal werkend is).

Ontdek meer