‘Hocus Pocus’-huis wordt Airbnb

Dieter Blarinckx-02 oktober 2022 om 08:38

Het is inmiddels al oktober en dat wil zeggen dat Halloween voor de deur staat. En dat vierde Disney met de release van de langverwachte film ‘Hocus Pocus 2’, het vervolg op de hit ‘Hocus Pocus’ uit 1993. En het beruchte huis van de heksen staat nu op Airbnb!

Ja je leest het goed, het huis van de Sanderson-zussen staat nu gewoon op Airbnb. Zo kan je je inner Winifred, Mary of Sarah chanellen en overnachten in deze praktisch exacte replica van het huis in de films.

De Airbnb staat in Danver in de Amerikaanse staat Massachusetts en kost zo’n 31 dollar per nacht.

"We weten allemaal dat het verhaal van de Sanderson-zussen misschien niet eindigde toen we in stof veranderden", klinkt het bij actrice Kathy Najimy, die Mary Sanderson speelt in de geliefde films. "Wat is een betere manier om Halloween te vieren dan gasten te ontvangen op de historische plek voor een avond die ze zich nog jaren zullen herinneren?"

Wie zo’n magisch en behekst nachtje wel ziet zitten, kan vanaf 12 oktober deze Airbnb huren via deze site.

‘Hocus Pocus 2’ is nu te streamen via Disney+.

Eerste ‘Avatar’ staat terug op Disney+

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 14:51

Nog een dikke twee weken en dan kan je in de bioscoop gaan kijken naar de langverwachte tweede ‘Avatar’-film. En om mensen al warm te maken voor deze release, heeft Disney de eerste ‘Avatar’ terug op Disney+ gezet.

‘Avatar: The Way of Water’ speelt zich 14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af, en er is een hoop veranderd voor Jake en Neytiri. Zij hebben ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden, maar wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina clan woont. Deze omgeving komt echter niet zonder gevaar, zeker niet wanneer blijkt dat het gezin van Jake en Neytiri zich bevindt in een cultuur die ze niet kennen.

De eerste ‘Avatar’-film werd nu door Disney terug online beschikbaar gemaakt via Disney+. Zo willen ze mensen de kans geven om zich helemaal voor te bereiden op deel twee.

‘Avatar: The Way of Water’ speelt vanaf 14 december in de Belgische bioscopen. Check hieronder de trailer:

Horrorfilm 'Bambi: The Reckoning' in de maak

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 09:27

Enkele maanden geleden werd bekendgemaakt dat er een horrorfilm in de maak was rond het populaire figuurtje Winnie the Pooh. En nu is er een andere Disneyfilm die ook een horrorversie krijgt: Bambi.

Het team achter ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ zou volgens de Amerikaanse media ook al volop bezig zijn met een horrorfilm rond het geliefde hertje Bambi, ‘Bambi: The Reckoning’.

“Bambi wil wraak nemen op de moord van zijn moeder en ruimt iedereen uit de weg die z'n plan dwarsboomt. Het wordt een erg duistere hervertelling van het lieflijke verhaal dat iedereen kent. Bambi wordt een gemene moordmachine”, klinkt het bij de producers van de film.

Naast ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ (die trouwens volgend jaar in de cinema verschijnt) en deze ‘Bambi: The Reckoning’, zouden ze ook al plannen hebben voor een nieuwe horrorversie van ‘Peter Pan’.

Check hieronder de trailer van ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’:

Ontdek meer