‘Hocus Pocus’-huis wordt Airbnb

Dieter Blarinckx-02 oktober 2022 om 08:38

Het is inmiddels al oktober en dat wil zeggen dat Halloween voor de deur staat. En dat vierde Disney met de release van de langverwachte film ‘Hocus Pocus 2’, het vervolg op de hit ‘Hocus Pocus’ uit 1993. En het beruchte huis van de heksen staat nu op Airbnb!

Ja je leest het goed, het huis van de Sanderson-zussen staat nu gewoon op Airbnb. Zo kan je je inner Winifred, Mary of Sarah chanellen en overnachten in deze praktisch exacte replica van het huis in de films.

De Airbnb staat in Danver in de Amerikaanse staat Massachusetts en kost zo’n 31 dollar per nacht.

"We weten allemaal dat het verhaal van de Sanderson-zussen misschien niet eindigde toen we in stof veranderden", klinkt het bij actrice Kathy Najimy, die Mary Sanderson speelt in de geliefde films. "Wat is een betere manier om Halloween te vieren dan gasten te ontvangen op de historische plek voor een avond die ze zich nog jaren zullen herinneren?"

Wie zo’n magisch en behekst nachtje wel ziet zitten, kan vanaf 12 oktober deze Airbnb huren via deze site.

‘Hocus Pocus 2’ is nu te streamen via Disney+.

Vierde 'John Wick'-film speelt nu in de bioscoop

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 13:11

Nog op zoek naar een leuke filmtip voor in de bioscoop? Ben je fan van de actievolle films van 'John Wick'? Dan kan je vanaf vandaag gaan kijken naar het langverwachte vierde deel in de saga!

John Wick (gespeeld door Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Bekijk hieronder de trailer van 'John Wick 4' en check 'm vanaf vandaag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Maker 'Get Out' werkt aan nieuwe film

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:23

Jordan Peele, de maker van de succesvolle films ‘Get Out’, ‘Us’ en ‘Nope’, werkt aan een vierde film. Het project moet tijdens kerst 2024 op het witte doek verschijnen. Dat meldt Variety.

De film staat nu onder de naam ‘Untitled Fourth Film Directed by Jordan Peele’ op de releasekalender. Het plan is om het project, waar verder nog geen details over bekend zijn, op 25 december 2024 uit te brengen.

Of er binnenkort meer informatie volgt is nog maar de vraag. Bij zijn vorige drie films deelde Jordan Peele namelijk ook vrijwel geen details.

Ontdek meer