‘Hocus Pocus’-huis wordt Airbnb

Dieter Blarinckx-02 oktober 2022 om 08:38

Het is inmiddels al oktober en dat wil zeggen dat Halloween voor de deur staat. En dat vierde Disney met de release van de langverwachte film ‘Hocus Pocus 2’, het vervolg op de hit ‘Hocus Pocus’ uit 1993. En het beruchte huis van de heksen staat nu op Airbnb!

Ja je leest het goed, het huis van de Sanderson-zussen staat nu gewoon op Airbnb. Zo kan je je inner Winifred, Mary of Sarah chanellen en overnachten in deze praktisch exacte replica van het huis in de films.

De Airbnb staat in Danver in de Amerikaanse staat Massachusetts en kost zo’n 31 dollar per nacht.

"We weten allemaal dat het verhaal van de Sanderson-zussen misschien niet eindigde toen we in stof veranderden", klinkt het bij actrice Kathy Najimy, die Mary Sanderson speelt in de geliefde films. "Wat is een betere manier om Halloween te vieren dan gasten te ontvangen op de historische plek voor een avond die ze zich nog jaren zullen herinneren?"

Wie zo’n magisch en behekst nachtje wel ziet zitten, kan vanaf 12 oktober deze Airbnb huren via deze site.

‘Hocus Pocus 2’ is nu te streamen via Disney+.

Derde 'Venom' krijgt titel en nieuwe releasedatum

Karen Luiken-14 maart 2024 om 07:49

Sony heeft dubbel goed nieuws voor de derde ‘Venom’. Naast een officiële titel heeft de film ook een nieuwe (en vervroegde) releasedatum gekregen.

De derde film in de ‘Venom’-franchise gaat ‘The Last Dance’ eten en is het vervolg op ‘Venom’ uit 2018 en ‘Let There Be Carnage’ uit 2021. Verder weten we inmiddels ook dat we de film op 25 oktober kunnen verwachten. Dat is twee weken eerder dan de eerder geplande releasedatum van 8 november.

De hoofdrol wordt zoals gewoonlijk gespeeld door Tom Hardy.

Vervolg op 'The Batman' jaar uitgesteld

Karen Luiken-13 maart 2024 om 08:06

Fans moeten nog even geduld hebben op het vervolg op ‘The Batman’. De film met Robert Pattinson in de hoofdrol is met een jaar uitgesteld, meldt producent Warner Bros.

‘The Batman Part II’ zou eigenlijk op 3 oktober 2025 op het witte doek verschijnen, maar die datum is nu met een jaar uitgesteld tot 2 oktober 2026. Hoewel er geen reden wordt gedeeld, meldt The Wrap dat de Hollywood-staking van vorig jaar er iets mee te maken zou hebben.

Over het plot van de film zijn nog niet veel details bekend. Een van de weinige dingen die we al wel weten, is dat Robert Pattinson opnieuw de rol van Bruce Wayne (aka Batman) zal vertolken.

Ontdek meer