Nieuwe ‘American Pie’-film in de maak

Dieter Blarinckx-02 oktober 2022 om 08:17

Hitsige tieners, seks, drama en humor, dat was het recept van de ‘American Pie’-films, en daar komt binnenkort een nieuwe film van uit!

De vier originele films verschenen tussen 1999 en 2012 en waren een groot succes. Daarna volgende nog enkele spin-offs die het veel minder deden. Maar daar komt nu misschien verandering in, want er is een officiële reboot aangekondigd!

Actrice Suiata Day zal de nieuwe film gaan ontwikkelen op basis van haar eigen idee. Ze zal naar eigen zeggen de nieuwe film in “een nieuwe frisse insteek” gieten.

Op dit moment zijn er helaas nog geen verder details bekend. Of een deel van de originele cast terug te zien zal zijn, is helaas dus ook niet geweten…

Zien: Jennifer Lawrence is terug in 'No Hard Feelings'

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:15

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence is helemaal terug van weggeweest! Na een korte acteerpauze schittert de 32-jarige actrice binnenkort in de komedie 'No Hard Feelings'.

In 'No Hard Feelings' zien we Jennifer Lawrence als Maddie, een starter bij wie het niet allemaal even lekker loopt. Wanneer ze haar ouderlijk huis dreigt te verliezen is de wanhoop nabij, en om toch geld te verdienen accepteert ze een wel heel bijzondere klus. Ze moet de negentienjarige Percy uit zijn schulp te trekken, maar niet met alleen mentale steun. Nee, de ouders van Percy denken dat het goed voor hem is als hij al seks heeft gehad voor hij naar de universiteit gaat, en dus is het aan Maddie om dat voor elkaar te krijgen....

Deze nieuwe hilarische komedie zal vanaf 21 juni te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Nederlandse rapper Antoon krijgt eigen bioscoopfilm

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:09

Goed nieuws voor de fans van de Nederlandse rapsensatie Antoon, want hij verovert binnenkort onze Belgische bioscopen met zijn eerste bioscoopfilm 'Antoon - Engel'.

De muzikale film 'Antoon - Engel' neemt je mee in het leven van deze jonge en zeer getalenteerde rapper en producer. Met nooit eerder vertoonde beelden zien we de eerste stappen in de muziekcarrière van Valentijn en vertellen de mensen die het dichtst bij hem staan, hoe het toen allemaal is begonnen.

'Antoon - Engel' zal op 22 en 23 april te zien zijn in de Vlaamse bioscopen van Kinepolis. Meer info kan je hier vinden.

Check hieronder alvast de trailer:

Ontdek meer