Super Mario-spelletje voor 1,3 miljoen verkocht

Karen Luiken-13 juli 2021 om 13:15

Het is bijna onmogelijk om alles te bewaren, maar toch raden we je aan selectief te zijn met de spullen die je weggooit. Voor je het weet flikker je een spel in de prullenbak dat jaren later een fortuin waard blijkt te zijn. Neem bijvoorbeeld een Super Mario-spelletje van een paar jaar oud, dat bij een veiling ruim 1,3 miljoen euro heeft opgebracht.

Het spel is natuurlijk niet zomaar een spel. Het gaat om een spelcassette uit 1996 van Nintendo’s klassieker Super Mario 64. Wie er zoveel geld voor over had, is niet helemaal duidelijk. Maar de nieuwe eigenaar van de game betaalde er volgens het veilinghuis Heritage Auctions 1,56 miljoen dollar voor. Omgerekend is dat ruim 1,3 miljoen euro. Goed voor een nieuw record.

Vorige week stond het record nog op een verzegeld exemplaar voor The Legend of Zelda. Daar legde iemand 870.000 dollar voor neer.

Vrouw stopt met werken om fulltime 'puppy' te zijn

Karen Luiken-11 januari 2022 om 07:09

Een vrouw is gestopt met haar baan om fulltime 'puppy' te kunnen zijn. Dat doet ze met filmpjes op OnlyFans, waar ze binnen een jaar tijd zo’n 1 miljoen dollar mee heeft verdiend. Jenna Phillips was dus al populair op het platform, maar heeft er nu nóg meer fans bij gekregen door een video die sinds kort viral gaat.

Jenna doet in filmpjes alsof ze een hond is. Ze apporteert, speelt en drinkt water uit kommen. Maar in haar nieuwste video gaat ze nog een stapje verder. Op de beelden, die bijna 15 miljoen keer bekeken zijn, is te zien hoe ze met een riem om haar nek over de grond kruipt. Zodra ze een andere vrouw ziet die zich ook voordoet als een hond, stopt ze met bewegen. De twee staren elkaar aan en blaffen luid.

De passie voor honden is volgens Jenna ontstaan tijdens een ontmoeting met andere ‘pups’, volwassenen die zich voordoen als dieren. “Ik heb geëxperimenteerd met gehoorzaamheidstraining”, vertelde ze in de ‘No Jumper’-show. “Ik heb gekeken hoe het zou zijn om als hond behandeld te worden en heb nooit meer achterom gekeken. Ik voelde me zo in mijn element.”

Vrouw die scheten verkocht voor geld belandt in ziekenhuis

Karen Luiken-10 januari 2022 om 16:50

Stephanie Matto is gestopt met het verkopen van haar scheetjes. De influencer verdiende er bakken met geld met mee, maar moest noodgedwongen een nieuwe job zoeken nadat ze vanwege haar opmerkelijke dieet in het ziekenhuis belandde.

Stephanie liet scheetjes in een pot en verkocht die vervolgens aan de liefhebbers. Geloof het of niet, maar er waren ontzettend veel mensen die daar interesse in hadden. Om aan de grote vraag te kunnen voldoen at de influencer daarom veel bonen, eieren en eiwitshakes. Allemaal producten die voor ontzettend ranzige gassen kunnen zorgen.

Op een bepaald moment at Stephanie er zó veel van, dat het haar te veel werd. Ze voelde een bepaalde druk in haar buik omhoogkomen en werd door haar vriend naar het ziekenhuis gebracht. “Ik dacht dat ik een beroerte had of hartaanval kreeg”, vertelt ze volgens Jam Press.

Lucky for her bleek de daadwerkelijke oorzaak minder heftig. Ze kampte niet met een beroerte en al helemaal niet met een hartaanval. Wel had ze te maken met een ernstige maagaandoening.

Het gevolg: Stephanie moest haar dieet aanpassen en laat nu niet meer genoeg vieze scheten om ze te kunnen verkopen. In plaats daarvan werkt ze momenteel aan digitale scheetpotjes-artwork.

Ontdek meer