Nieuwe ‘Planet of the Apes’-film aangekondigd

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 20:30

Groot nieuws voor de filmfans onder jullie, want 20th Century Studios heeft zopas bevestigd dat er een nieuwe film in de maak is in de ‘Planet of the Apes’-franchise.

Het nieuwe deel krijgt de titel ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ en speelt zich af jaren na de vorige film ‘War for the Planet of the Apes’. Owen Teague, Peter Macon en Freya Allen zullen de hoofdrollen spelen in deze nieuwe prent.

Naast de officiële titel, dropte de filmstudio ook alvast een eerste beeld via sociale media. Helaas werden er op dit moment nog geen details over het verhaal vrijgegeven.

De ‘Planet of the Apes’-franchise is een van de meest succesvolle franchises van filmstudio van 20th Century Studios. De eerste film in de reeks dateert al van 1968, daarna volgden nog vier bioscoopvervolgen en twee televisieseries.

‘Kingdom of the Planet of the Apes’ zal ergens in 2024 in de bioscoop te zien zijn.

Vierde 'John Wick'-film speelt nu in de bioscoop

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 13:11

Nog op zoek naar een leuke filmtip voor in de bioscoop? Ben je fan van de actievolle films van 'John Wick'? Dan kan je vanaf vandaag gaan kijken naar het langverwachte vierde deel in de saga!

John Wick (gespeeld door Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Bekijk hieronder de trailer van 'John Wick 4' en check 'm vanaf vandaag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Maker 'Get Out' werkt aan nieuwe film

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:23

Jordan Peele, de maker van de succesvolle films ‘Get Out’, ‘Us’ en ‘Nope’, werkt aan een vierde film. Het project moet tijdens kerst 2024 op het witte doek verschijnen. Dat meldt Variety.

De film staat nu onder de naam ‘Untitled Fourth Film Directed by Jordan Peele’ op de releasekalender. Het plan is om het project, waar verder nog geen details over bekend zijn, op 25 december 2024 uit te brengen.

Of er binnenkort meer informatie volgt is nog maar de vraag. Bij zijn vorige drie films deelde Jordan Peele namelijk ook vrijwel geen details.

Ontdek meer