Nieuwe ‘Planet of the Apes’-film aangekondigd

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 20:30

Groot nieuws voor de filmfans onder jullie, want 20th Century Studios heeft zopas bevestigd dat er een nieuwe film in de maak is in de ‘Planet of the Apes’-franchise.

Het nieuwe deel krijgt de titel ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ en speelt zich af jaren na de vorige film ‘War for the Planet of the Apes’. Owen Teague, Peter Macon en Freya Allen zullen de hoofdrollen spelen in deze nieuwe prent.

Naast de officiële titel, dropte de filmstudio ook alvast een eerste beeld via sociale media. Helaas werden er op dit moment nog geen details over het verhaal vrijgegeven.

De ‘Planet of the Apes’-franchise is een van de meest succesvolle franchises van filmstudio van 20th Century Studios. De eerste film in de reeks dateert al van 1968, daarna volgden nog vier bioscoopvervolgen en twee televisieseries.

‘Kingdom of the Planet of the Apes’ zal ergens in 2024 in de bioscoop te zien zijn.

Bekijk samen met Average Rob en Arno The Kid 'The Day I Became an IRONMAN - The Movie'

Simon Smetryns-05 december 2023 om 16:45

‘s Lands bekendste YouTube-broertjes deden afgelopen jaar het onmogelijke en mogen zich sindsdien met fierheid tot het selecte clubje van IRONMAN rekenen. Om die waanzinnige prestatie nog eens extra te belichten, werd hun avontuur in een documentaire gegoten die exclusief op zondag 17 december om 18u in Kinepolis Antwerpen te zien is, in aanwezigheid van de levende legendes.

Beleef samen met Rob, Arno en Milan ‘The Day I Became an IRONMAN - The Movie’ en steun zo De Warmste Week. Meer info vind je op de website van Kinepolis.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

Ontdek meer