Fabrizio Tzinaridis onthult of hij kindjes wil met nieuwe vriendin

Karen Luiken-01 oktober 2022 om 06:50

Nu Fabrizio Tzinaridis sinds kort een nieuwe relatie heeft, vragen fans zich af of hij al nadenkt over het stichten van een gezinnetje. Via Instagram geeft de Griekse hunk antwoord op die vraag.

Fabrizio heeft op het gebied van liefde geen rustige tijd achter de rug. Hij leerde meerdere dames kennen toen hij de hoofdrol speelde in ‘De Bachelor’, maar hield daar uiteindelijk geen relatie aan over. Eenmaal terug in België werd hij dan toch verliefd. Niet op iemand uit het programma, maar op Sanne. Zijn nieuwe vriendin.

Fans zijn benieuwd of Fabrizio, die een zoontje heeft uit een vorige relatie, een kinderwens heeft met Sanne. Zijn antwoord op die vraag is helder: nog niet. “Kindjes zijn het mooiste wat er is”, zegt hij. “Maar zowel ik als mijn partner focussen nu op onze carrière. De eerste x aantal jaar staan kinderen NOG niet op ons verlanglijstje.”

Zien: zo onthulde Hanne haar babynieuws aan Julia en Marthe

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:46

K3-tje Hanne Verbruggen maakte vorige week bekend dat ze bevallen is van een gezond zoontje Julien. Op de sociale media van VTM en K3 werd nu een video gepost waarin Hanne haar zwangerschap onthult aan Julia en Marthe.

“Ik ben zwanger!” 😍 Hoe schattig is de reactie van tante Marthe en tante Julia op het zwangerschapsnieuws van Hanne? 🤰🧡”, luidt het in de caption van de video.

De hartverwarmende video werd gepost op de kanalen van zowel VTM als K3 en geven een voorsmaakje van de docu die Hanne, Marthe en Julia een jaar volgt als de “nieuwe K3”.

'K3, één jaar later' zal vanaf zaterdag te zien zijn bij VTM en online via VTM GO.

Check de video hier:

Johnny Depp komt naar Graspop!

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:39

Wie al uitkijkt naar het festivalseizoen van volgend jaar en daarnaast fan is van acteur Johnny Depp, gaan we nu héél blij maken. Hij staat namelijk volgend jaar op het podium van Graspop!

De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft immers zopas bekendgemaakt dat hij volgend jaar naar ons land komt met zijn band Hollywood Vampires.

Naast Hollywood Vampires maakte Graspop ook nog 102 andere namen van de line-up bekend, met o.a. In Flames, Rancis, Pantera,…

Graspop zal in 2023 plaatsvinden tussen 15 en 18 juni. De ticketverkoop start al snel: deze zaterdag om 10u ’s ochtends via deze website.

Ontdek meer