'Taylor Swift gaat weer op tournee'

Karen Luiken-01 oktober 2022 om 06:40

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar Taylor Swift gaat eindelijk weer op tournee. Meerdere bronnen melden aan Page Six dat de zangeres een enorme stadiontour plant voor de zomer van 2023.

“Taylor heeft een aantal ambitieuze plannen”, zegt een insider. “Ze is opgewonden om na zo’n lange maar vruchtbare pauze weer te gaan optreden.” Volgens een andere bron van Page Six zijn er al meerdere shows geboekt.

Het is al een tijdje geleden dat Taylor op tournee is geweest. In 2018 om precies te zijn. Ze zou in het kader van haar ‘Lover’-album eigenlijk in 2020 nog meerdere shows doen, maar die werden gecanceld vanwege het coronavirus.

Zien: zo onthulde Hanne haar babynieuws aan Julia en Marthe

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:46

K3-tje Hanne Verbruggen maakte vorige week bekend dat ze bevallen is van een gezond zoontje Julien. Op de sociale media van VTM en K3 werd nu een video gepost waarin Hanne haar zwangerschap onthult aan Julia en Marthe.

“Ik ben zwanger!” 😍 Hoe schattig is de reactie van tante Marthe en tante Julia op het zwangerschapsnieuws van Hanne? 🤰🧡”, luidt het in de caption van de video.

De hartverwarmende video werd gepost op de kanalen van zowel VTM als K3 en geven een voorsmaakje van de docu die Hanne, Marthe en Julia een jaar volgt als de “nieuwe K3”.

'K3, één jaar later' zal vanaf zaterdag te zien zijn bij VTM en online via VTM GO.

Check de video hier:

Johnny Depp komt naar Graspop!

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:39

Wie al uitkijkt naar het festivalseizoen van volgend jaar en daarnaast fan is van acteur Johnny Depp, gaan we nu héél blij maken. Hij staat namelijk volgend jaar op het podium van Graspop!

De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft immers zopas bekendgemaakt dat hij volgend jaar naar ons land komt met zijn band Hollywood Vampires.

Naast Hollywood Vampires maakte Graspop ook nog 102 andere namen van de line-up bekend, met o.a. In Flames, Rancis, Pantera,…

Graspop zal in 2023 plaatsvinden tussen 15 en 18 juni. De ticketverkoop start al snel: deze zaterdag om 10u ’s ochtends via deze website.

Ontdek meer