Dua Lipa zoenend gespot met deze man

Karen Luiken-01 oktober 2022 om 06:24

Dua Lipa gaat geen eenzaam najaar tegemoet. De zangeres is zoenend en knuffelend gespot met Trevor Noah tijdens een avondje uit in New York. Dat meldt Daily Mail.

De 27-jarige zangeres en 38-jarige presentator van ‘The Daily Show’ genoten samen van een rustig diner in een Jamaicaans restaurant. Toen ze huiswaarts keerden, sloten ze de avond af met een knuffel en een zoen.

Een bron van Daily Mail heeft het allemaal zien gebeuren. “Ze zaten stilletjes weg van iedereen in het restaurant. Het was duidelijk dat ze bij elkaar waren en de hele maaltijd dicht bij elkaar zaten”, aldus de insider. “Ze vertrokken samen en stopten voor lange omhelzingen, kusjes en knuffels.”

Cute: Tom Felton haalt nieuwe puppy in huis

Dieter Blarinckx-30 november 2022 om 15:56

'Harry Potter'-ster Tom Felton heeft via instagram de nieuwste telg van de Felton-familie voorgesteld: de schattige puppy Forrest.

"Het doet mij veel plezier om jullie Forrest voor te stellen. Welkom bij de familie maatje xx", klinkt het bij post op zijn insta. Op de foto zien we de kleine en superschattige puppy Forrest.

Tom had al een hond in huis, Willow, maar die krijgt er vanaf nu dus een speelkameraadje bij!

Veel succes met de nieuwe puppy Tom!

Check de post hier:

Dit zijn de genomineerden voor de MIA's

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:54

De genomineerden van de Music Industry Awards, ook wel de MIA’s genoemd, zijn bekend. Stromae is de grootste favoriet met negen nominaties.

Voor deze editie van de MIA’s zijn in het totaal 29 verschillende groepen en artiesten genomineerd. Stromae heeft de meeste nominaties op zijn naam staan en maakt onder meer kans in de categorieën ‘Album’, ‘Pop’, ‘Solo man’ en ‘Hit van het jaar’.

Andere grote kanshebbers zijn Charlotte Adigéry en Bolis Pupul met acht nominaties, Angèle met zeven nominaties, Pommelien Thijs met vijf nominaties en CAMILLE, Metejoor en Oscar and the Wolf met ieder vier nominaties.

Het publiek kan vanaf vandaag tot en met zondag 11 december stemmen via de website van de MIA’s. Op donderdag 26 januari wordt duidelijk wie er met een prijs vandoor gaan; dan worden de MIA’s uitgereikt in Paleis 12 en live op Eén.

Ontdek meer