Inbrekers dringen huis Perrie Edwards binnen

Karen Luiken-30 september 2022 om 08:39

Perrie Edwards is deze week het slachtoffer geworden van een woninginbraak. De Little Mix-zangeres en haar verloofde Alex Oxlade-Chamberlain waren samen met hun zoontje thuis toen overvallers hun huis binnenvielen.

De inbraak vond volgens The Sun dinsdag plaats. Perrie en haar verloofde zaten beneden toen misdadigers binnendrongen en allerlei dure spullen zoals sieraden en designerhandtassen buitmaakten. Hun dertien maanden oude zoontje was ook in het huis aanwezig.

“De brutaliteit dat dit gedaan wordt terwijl ze thuis waren, is angstaanjagend”, zegt een vriend van het koppel tegen The Sun. “Ze zijn diepbedroefd dat veel waardevolle spullen die veel voor hen betekenden - niet alleen financieel - zijn gestolen.”

Het koppel heeft de politie gebeld, maar agenten konden niet voorkomen dat de daders er met de buit vandoor gingen.

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Ontdek meer