Dit is het nieuwe Pokémon-liedje van Ed Sheeran

Karen Luiken-30 september 2022 om 06:22

We wisten al dat-ie eraan zat te komen en vandaag is het dan ook eindelijk zover: Ed Sheeran heeft met een nieuw liedje een ode gebracht aan Pokémon.

Dat Ed een nummer over Pokémon zou lanceren, maakte de zanger eerder deze week al bekend. Op Instagram schreef hij dat hij al vanaf jonge leeftijd een fan is van Pokémon. Vroeger had hij gameboys en was hij geobsedeerd door de tekenfiguren. Nu is hij wat ouder, maar nog steeds een groot liefhebber.

Om zijn liefde voor Pokémon voor altijd te vereeuwigen, heeft Ed nu ‘Celestrial’ uitgebracht. “Toen ik door Japan reisde, ontmoette ik de mensen van Pokémon”, aldus de zanger. "We maakten grapjes dat ik een lied voor hen schreef. Nu zijn we hier.”

The Weeknd komt (eindelijk) naar ons land!

Dieter Blarinckx-28 november 2022 om 18:53

Het heeft lang geduurd omwille van de coronapandemie en structurele wijzigingen, maar in 2023 staat The Weeknd eindelijk in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Dat werd zonet bekendgemaakt.

Fans van de Canadese rapper moeten alvast 11 juli 2023 omcirkelen in hun agenda, want dan komt The Weeknd naar Brussel met zijn langverwachte ‘After Hours’-tour. Hij zal dan niet performen in het Antwerpse Sportpaleis, maar wel in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

"Door de beperkingen van de concertzalen, en de vraag naar meer shows, wil ik het graag groter en specialer aanpakken, en daarvoor wijk ik uit naar arena's", klonk het zo’n jaartje geleden toen de rapper bekendmaakte dat hij zijn aankomende shows zou uitstellen.

Vanaf nu kan je je ook registeren om op de hoogte te worden gebracht van zodra de presales starten (vanaf 1 december). Meer info kan je hier vinden.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer