Dit is het nieuwe Pokémon-liedje van Ed Sheeran

Karen Luiken-30 september 2022 om 06:22

We wisten al dat-ie eraan zat te komen en vandaag is het dan ook eindelijk zover: Ed Sheeran heeft met een nieuw liedje een ode gebracht aan Pokémon.

Dat Ed een nummer over Pokémon zou lanceren, maakte de zanger eerder deze week al bekend. Op Instagram schreef hij dat hij al vanaf jonge leeftijd een fan is van Pokémon. Vroeger had hij gameboys en was hij geobsedeerd door de tekenfiguren. Nu is hij wat ouder, maar nog steeds een groot liefhebber.

Om zijn liefde voor Pokémon voor altijd te vereeuwigen, heeft Ed nu ‘Celestrial’ uitgebracht. “Toen ik door Japan reisde, ontmoette ik de mensen van Pokémon”, aldus de zanger. "We maakten grapjes dat ik een lied voor hen schreef. Nu zijn we hier.”

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Dua Lipa brengt vrijdag nieuwe muziek uit

Karen Luiken-23 mei 2023 om 06:17- Foto:

Reuters

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar Dua Lipa brengt deze week eindelijk nieuwe muziek uit. Vrijdag lanceert ze haar single ‘Dance The Night’.

Het nummer is afkomstig van de soundtrack van de langverwachte ‘Barbie’-film die op 21 juli uitkomt. Dua Lipa speelt daar als blauwharige zeemeermin ook een kleine rol in. De hoofdrollen worden vertolkt door Margot Robbie en Ryan Gosling.

Via Instagram deelt Dua Lipa alvast een klein voorproefje van haar aankomende liedje. “Deze Barbie komt deze week met een nummer”, schrijft ze erbij.

Ontdek meer