Zo ziet Halle Bailey eruit als The Little Mermaid

Karen Luiken-13 juli 2021 om 13:15

Het heeft vanwege het coronavirus flink wat moeite gekost, maar it’s a wrap. De opnames van Disney’s nieuwste live action-remake ‘The Little Mermaid’ zitten erop. En hoe kan dat beter gevierd worden dan het delen van een kiekje? Hoofdrolspeelster Halle Bailey verrast haar volgers op Instagram met een klein voorproefje.

Op het beeld is te zien hoe Halle eruitziet als de kleine zeemeermin. “Ik deed auditie voor deze film toen ik achttien was en zou bijna negentien worden”, schrijft ze erbij. “We rondden de film af tijdens een pandemie toen ik 21 werd. We hebben het eindelijk gehaald.”

De actrice laat weten ontzettend dankbaar te zijn, maar dat het maken van de film ook voor dubbele gevoelens zorgde. “Het was heel moeilijk om weg te zijn van alles en iedereen, maar tegelijkertijd voelde ik veel vrijheid en doorzettingsvermogen. Deze ervaring heeft me sterker gemaakt dan ooit.”

De productie van ‘The Little Mermaid’ werd vorige maand nog stilgelegd omdat meerdere crewleden besmet waren geraakt met het coronavirus. Het is niet helemaal duidelijk wanneer de film op het witte doek verschijnt. Halle kijkt in ieder geval uit naar dat moment. Net als wij. "Ik kan niet wachten tot jullie allemaal naar deze film kunnen kijken omdat hij met zoveel liefde is gemaakt."

Talk to us!

Vind je dit total bullsh!t of ben je wel mee? Deel je mening met ons via:

#talkmag

Vervolg op ‘Chicken Run' in de maak

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:47

Netflix heeft eind deze week aangekondigd dat ze samen met productiehuis Aardman werken aan een vervolg op de meest succesvolle stop-motion-film aller tijden, ‘Chicken Run’. De eerste film is na 22 jaar nog steeds een énorm succes en is zelfs uitgegroeid tot een ware stop-motion-klassieker. Vanaf 2023 zal de film al te streamen zijn via Netflix. En méér zelfs: ook de cast werd al bekendgemaakt!

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’ zal de gekende personages bevatten, maar praktisch de hele stemmencast werd vervangen. Mel Gibson, die in het origineel de rol van haantje Rocky vertolkte, zal bijvoorbeeld vervangen worden door de jongere acteur Zachary Levi (bekend van ‘Shazam!’). Julia Sawalha, die hoofdrolpersonage Ginger speelde, moet onderdoen voor de jongere actrice Thandie Newton. Dat maakte Het Laatste Nieuws bekend.

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’, vanaf 2023 te streamen via Netflix!

Productie live-action ‘The Aristocats’ gestart!

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:27

Goed nieuws voor de fans van katje Marie en co want Disney heeft bevestigd dat de productie van de live-action verfilming van ‘The Aristocats’ gestart is! Dat werd eind deze week bekendgemaakt door Disney.

De populaire animatiefilm uit 1970 blijft tot op vandaag een heuse klassieker en Disney maakte al een tijdje geleden bekend dat ze plannen hadden voor een live-action verfilming van het populaire verhaal.

Het verhaal draait rond Madame Bonfamille die bij haar notaris haar testament opstelt. Edgar, haar trouwe butler, hoopt op een groot deel van de erfenis. Tot zijn verbazing zal de gehele nalatenschap gaan naar de katten van de overledene. Vol jaloezie en hebberigheid verzint Edgar een plan om het geld in handen te krijgen.

Of we de film rechtsreeks op Disney+ of in de bioscoop mogen verwachten, is nog onduidelijk.

Ontdek meer