Zo ziet Halle Bailey eruit als The Little Mermaid

Karen Luiken-13 juli 2021 om 13:15

Het heeft vanwege het coronavirus flink wat moeite gekost, maar it’s a wrap. De opnames van Disney’s nieuwste live action-remake ‘The Little Mermaid’ zitten erop. En hoe kan dat beter gevierd worden dan het delen van een kiekje? Hoofdrolspeelster Halle Bailey verrast haar volgers op Instagram met een klein voorproefje.

Op het beeld is te zien hoe Halle eruitziet als de kleine zeemeermin. “Ik deed auditie voor deze film toen ik achttien was en zou bijna negentien worden”, schrijft ze erbij. “We rondden de film af tijdens een pandemie toen ik 21 werd. We hebben het eindelijk gehaald.”

De actrice laat weten ontzettend dankbaar te zijn, maar dat het maken van de film ook voor dubbele gevoelens zorgde. “Het was heel moeilijk om weg te zijn van alles en iedereen, maar tegelijkertijd voelde ik veel vrijheid en doorzettingsvermogen. Deze ervaring heeft me sterker gemaakt dan ooit.”

De productie van ‘The Little Mermaid’ werd vorige maand nog stilgelegd omdat meerdere crewleden besmet waren geraakt met het coronavirus. Het is niet helemaal duidelijk wanneer de film op het witte doek verschijnt. Halle kijkt in ieder geval uit naar dat moment. Net als wij. "Ik kan niet wachten tot jullie allemaal naar deze film kunnen kijken omdat hij met zoveel liefde is gemaakt."

Talk to us!

Vind je dit total bullsh!t of ben je wel mee? Deel je mening met ons via:

#talkmag

Film ‘Benedetta’ van Paul Verhoeven verboden in Rusland

Dieter Blarinckx-19 september 2021 om 08:40

De allernieuwste film van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven, ‘Benedetta’, mag niet vertoond worden in Rusland. Normaal ging die daar op 7 oktober in première, maar toch heeft de prent nu plots geen distributievergunning van het ministerie van Cultuur gekregen.

‘Benedetta’ draait rond een verboden lesbische affaire tussen twee nonnen. De film ging al eerder dit jaar in première op het filmfestival van Cannes, waar die vol lof onthaald werd.

Volgens veel bronnen zou Rusland één bepaalde scène niet oké vinden, namelijk wanneer een zelfgemaakte dildo gebruikt wordt in de vorm van een heilige. Dat wordt beschouwd als beledigend voor religieuze mensen.

Check de trailer hieronder:

Ga in kostuum naar de première van 'No Time To Die'

Dieter Blarinckx-18 september 2021 om 09:04

Wie zot is van de 'James Bond'-films, en zich daarenboven al eens graag als een échte VIP voelt, kan op 30 september terecht op de VIP Experience van bioscoopketen Kinepolis!

Zij organiseren immers een heuse VIP-avond in ware 'James Bond'-stijl, mét bubbels, goodies, de première van 'No Time To Die' en dat allemaal in kostuum! Want jawel, het is de bedoeling dat je fancy gekleed komt! Naast dit alles mag je ook gratis naar het toilet, krijg je lekkere snacks & drinks én krijg je zelfs gratis parking!

Tickets kosten zo’n € 49,95 per persoon en je kan genieten van deze VIP Experience in Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel.

Ontdek meer