Monogamie mogelijk dit jaar?

Simon Smetryns-29 september 2022 om 13:56

We trokken met Clementine naar Students On Stage. Welk ludiek vak zouden de Antwerpse studenten willen geven en zijn ze klaar voor bigamie?

Ontdek de plant-based keuken op het Vegan Street Festival in Brussel

Chelsy Vanlerberghe-22 juli 2024 om 16:30

Al plannen op 14 september? Nu wel! De 7de editie van het Vegan Street Festival vindt plaats in Brussel. Dit festival is inmiddels een hoogtepunt voor veganisten én iedereen die nieuwsgierig is naar de plant-based keuken.

Dit festival is meer dan alleen een paar kraampjes met eten. Het is een echte celebration van een duurzame en bewuste levensstijl. Van heerlijke vegan snacks en gerechten tot cruelty-free cosmetica en duurzame fashion en lifestyleproducten: they've got it all! Het festival is voor iedereen, of je nu vegan bent of gewoon eens iets nieuws wilt proberen, hier moet je zijn.

Het festival is helemaal gratis, dankzij de steun van Stad Brussel en andere fondsen! Natuurlijk zijn donaties altijd welkom als je wilt bijdragen. Dit is dé kans om lekker te eten en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met plantaardig.

Het Vegan Street Festival maakt deel uit van een grotere missie van Vegan Brussels. De non-profitorganisatie wil van Brussel een stad maken waar je in elk restaurant, café en bar lekker vegan kunt eten. Leonoor Leus, die het evenement organiseert, zegt dat het festival voor iedereen is, ongeacht wat je normaal gesproken eet. "We willen op een leuke, aangename manier tonen dat iedereen betere keuzes kan maken en dat je daarmee jezelf, de wereld en de dieren een enorm plezier mee kan doen", klinkt het.

Voor alle details en meer info, ga naar www.veganbrussels.com. Wil je nog meer ontdekken? Check deze kaart met alle vegan friendly hotspots in Brussel!

Benson Boone komt naar Vorst Nationaal

Chelsy Vanlerberghe-19 juli 2024 om 17:01

Er gebeuren 'Beautiful Things' voor Benson Boone, want nog geen twee maanden na zijn hopeloos uitverkochte show in Trix, mag hij al een nieuw concert op Belgische bodem aankondigen. Op zaterdag 2 november staat de Amerikaanse singer-songwriter namelijk in Vorst Nationaal in Brussel!

Tickets voor zijn show in Trix waren binnen de minuut uitverkocht. De keuze om snel nog eens terug te keren naar België, en deze keer in een veel grotere zaal, was dus snel gemaakt voor de zanger.

Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 25 juli om 10u via livenation.be en kosten €57.01 - €51.40 - €45.80, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Ontdek meer