Deze pareltjes verschijnen in oktober op Disney+

Karen Luiken-29 september 2022 om 11:55- Foto:

Photo by Thibault Penin on Unsplash

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in oktober zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

The Bear - 5 oktober
'The Bear' volgt Carmen “Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), een jonge kok die in de wereld van eersteklasse restaurants vertoeft. Carmen keert terug uit Chicago om de broodjeszaak van zijn familie – The Original Beef of Chicagoland – over te nemen na een hartverscheurend overlijden in de familie. Mijlenver van wat hij gewend is, moet Carmen een evenwicht zien te vinden tussen de verpletterende realiteit van een klein bedrijf hebben, zijn koppige keukenteam en de gespannen familieverhoudingen – en dat terwijl hij zelf worstelt met de zelfmoord van zijn broer.

Candy - 12 oktober
Candy Montgomery is een moeder en huisvrouw uit 1980 die alles had: een goede echtgenoot, twee kinderen, een mooi huis en alles werd zorgvuldig gepland en uitgevoerd. Maar wanneer de druk van het huishoudelijk leven oploopt, schreeuwen haar daden om een beetje vrijheid. Tot iemand haar zegt dat ze moet zwijgen. Met dodelijke resultaten.

Big Shot S2 - 12 oktober
Marvyn Korn, voormalig coach van het mannenteam op de universiteit en basketballegende, heeft besloten bij Westbrook High te blijven. Hij is vastberaden om met de Sirens kampioen te worden en zijn beschadigde reputatie te herstellen. Wanneer Korn een nieuwe sterspeler binnenhengelt, krijgen hij en zijn spelers te maken met een gespannen sfeer in het team en nieuwe, onverwachte afleidingen. Ze moeten op het veld en daarbuiten vechten voor respect.

Rosaline - 14 oktober
'Rosaline' geeft een komische draai aan het klassieke liefdesverhaal "Romeo & Julia" van Shakespeare. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van de nicht van Juliet, Rosaline, op wie Romeo sinds kort verliefd is. Wanneer Romeo Julia ontmoet en haar begint te verleiden, is Rosaline er kapot van en probeert ze de beroemde romance te verijdelen en haar man terug te winnen.

Barbarian - 26 oktober
Op weg naar Detroit voor een sollicitatiegesprek, huurt een jonge vrouw een huis. Wanneer ze 's avonds laat aankomt ontdekt ze dat het huis dubbel geboekt is en dat er al een vreemde man verblijft. Tegen beter weten in, besluit ze de avond in het huis door te brengen, maar al snel ontdekt ze dat er veel meer te vrezen valt dan een onverwachte gast.

En verder...

  • The Walking Dead, seizoen 11C - 3 oktober
  • Grimcutty - 10 oktober
  • Dertigers, seizoen 2 en 3 - 12 oktober
  • Let The World See, seizoen 1 - 12 oktober
  • Unseen, seizoen 1 - 19 oktober
  • Damages, seizoen 1 tot en met 5 - 19 oktober
  • War of the Worlds, seizoen 3 - 19 oktober
  • The Good Doctor, seizoen 1 tot en met 4 - 26 oktober
  • Boris, seizoen 1 tot en met 4 - 26 oktober
  • Superstar, seizoen 1 - 26 oktober

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Releasedatum laatste seizoen 'Sweet Tooth' bekend

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:18

Gus en zijn vrienden maken over een niet al te lange tijd een comeback naar Netflix. De streamingsdienst heeft met een gloednieuwe trailer aangekondigd dat het derde en laatste seizoen van ‘Sweet Tooth’ op 6 juni in première gaat.

‘Sweet Tooth’ gaat over Gus, die een hybride kind met dierlijk DNA is. Hij heeft trekken van een hert en een gewei op zijn hoofd. Gus is zijn hele leven in totale afzondering grootgebracht en wordt gedwongen een nieuw onderkomen te zoeken na de dood van zijn vader. Hij gaat op reis in de hoop bescherming te kunnen vinden.

In het derde seizoen worden Gus en zijn vrienden Jepperd. Becky en Wendy opnieuw gevolgd terwijl ze Alaska proberen te bereiken om de moeder van Gus te vinden. Naast de hoofdrolspelers Christian Convery, Nonso Anozie, Stefania LaVie Owen en Naledi Murray wordt in het nieuwe seizoen ook ‘Star Wars’-ster Kelly Marie Tran geïntroduceerd als het nieuwe personage Rosie.

De serie ging in 2021 in première en was meteen een groot succes. Het tweede seizoen werd afgelopen zomer uitgezonden.

Ontdek meer