Temptations Rodanya doet haar verhaal over woningbrand

Karen Luiken-29 september 2022 om 09:43

Een paar weken geleden sloeg het noodlot bij de zwangere Rodanya Kelsey toe. De voormalige ‘Temptation Island’-kandidate en haar vriend Giovanny verloren hun huis bij een woningbrand en raakten al hun persoonlijke spullen kwijt. In een gesprek met Telegraaf vertelt ze er nu meer over.

“Ik had de kinderen net naar de opvang gebracht toen het gebeurde”, aldus Rodanya. “Binnen een half uur stond het hele huis in de fik, waardoor we twee weken in een vakantiehuis moesten verblijven.”

Rodanya deed een oproep op Instagram: of iemand haar aan een huis kon helpen. “Gelukkig kreeg ik al snel bericht van een medewerkster van een makelaarsbedrijf. We mochten een woning bezichtigen en al snel kregen we te horen dat we de woning mochten hebben.”

In die woning woont ze nu inmiddels. En dat is maar goed ook, want Rodanya is momenteel 25 weken zwanger van een tweeling. “Thuis is het weer stabiel”, vervolgt ze. “Door de zwangerschap ben ik wel beperkt in het huishouden en de zorg voor de kinderen. Ik kan bijvoorbeeld niets tillen, amper traplopen en met de kinderen naar buiten gaan, kost me veel energie."

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Ontdek meer