Temptations Rodanya doet haar verhaal over woningbrand

Karen Luiken-29 september 2022 om 09:43

Een paar weken geleden sloeg het noodlot bij de zwangere Rodanya Kelsey toe. De voormalige ‘Temptation Island’-kandidate en haar vriend Giovanny verloren hun huis bij een woningbrand en raakten al hun persoonlijke spullen kwijt. In een gesprek met Telegraaf vertelt ze er nu meer over.

“Ik had de kinderen net naar de opvang gebracht toen het gebeurde”, aldus Rodanya. “Binnen een half uur stond het hele huis in de fik, waardoor we twee weken in een vakantiehuis moesten verblijven.”

Rodanya deed een oproep op Instagram: of iemand haar aan een huis kon helpen. “Gelukkig kreeg ik al snel bericht van een medewerkster van een makelaarsbedrijf. We mochten een woning bezichtigen en al snel kregen we te horen dat we de woning mochten hebben.”

In die woning woont ze nu inmiddels. En dat is maar goed ook, want Rodanya is momenteel 25 weken zwanger van een tweeling. “Thuis is het weer stabiel”, vervolgt ze. “Door de zwangerschap ben ik wel beperkt in het huishouden en de zorg voor de kinderen. Ik kan bijvoorbeeld niets tillen, amper traplopen en met de kinderen naar buiten gaan, kost me veel energie."

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

'Sex and the City'-actrice op 93-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:47

Frances Sternhagen, een actrice die onder meer bekend stond om haar rol in ‘Sex and the City’, is op 93-jarige leeftijd overleden.

De actrice blies op 27 november haar laatste adem uit. In een verklaring aan People zegt haar familie dat ze ‘een vredige natuurlijke dood stierf’. Ze laat zes kinderen, negen kleinkinderen en twee achterkleinkinderen achter.

Frances’ zoon John Carlin heeft via Instagram een eerbetoon aan zijn moeder gedeeld. “Op maandagavond 27 november stierf ze vredig in haar huis anderhalve maand voor haar 94ste verjaardag”, zo klinkt het. “Ze was geliefd bij velen. Ik heb veel geluk dat ik haar mijn moeder, mijn vriendin, mijn zang- en danspartner kon noemen.”

In ‘Sex and the City’ was Frances twee seizoenen te zien als Bunny MacDougal, de moeder van Trey, een man waar Charlotte York een tijdje mee getrouwd was.

Ontdek meer