Nog paar jaar geduld voor 'Peaky Blinders'-film

Karen Luiken-29 september 2022 om 06:28

Het laatste seizoen van ‘Peaky Blinders’ staat al een tijdje op Netflix. Wie alle afleveringen al heeft gezien, hoeft niet te treuren. Er komt namelijk nog een film. Maar die film laat nog wel even op zich wachten, zo maakt bedenker van de reeks Steven Knight duidelijk in een gesprek met Mirror.

De eerste voorbereidingen voor de ‘Peaky Blinders’-film zijn gestart, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Het script is nog niet af en de productie kan pas beginnen als het zover is. De opnames beginnen naar verwachting over een jaar, en dat houdt in dat de film niet eerder dan 2024 in première kan gaan.

Cilian Murphy, die Tommy Shelby speelt, liet een paar maanden geleden ook al doorschemeren dat fans nog even geduld moeten hebben op het slotstuk van ‘Peaky Blinders’. Hij zei dat het eerst tijd is voor een welverdiende break. “Ik denk dat het goed is voor iedereen om een pauze in te lassen. Dat is gezond en dan kunnen we daarna hergroeperen”, aldus de acteur.

Vierde 'John Wick'-film speelt nu in de bioscoop

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 13:11

Nog op zoek naar een leuke filmtip voor in de bioscoop? Ben je fan van de actievolle films van 'John Wick'? Dan kan je vanaf vandaag gaan kijken naar het langverwachte vierde deel in de saga!

John Wick (gespeeld door Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Bekijk hieronder de trailer van 'John Wick 4' en check 'm vanaf vandaag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Maker 'Get Out' werkt aan nieuwe film

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:23

Jordan Peele, de maker van de succesvolle films ‘Get Out’, ‘Us’ en ‘Nope’, werkt aan een vierde film. Het project moet tijdens kerst 2024 op het witte doek verschijnen. Dat meldt Variety.

De film staat nu onder de naam ‘Untitled Fourth Film Directed by Jordan Peele’ op de releasekalender. Het plan is om het project, waar verder nog geen details over bekend zijn, op 25 december 2024 uit te brengen.

Of er binnenkort meer informatie volgt is nog maar de vraag. Bij zijn vorige drie films deelde Jordan Peele namelijk ook vrijwel geen details.

Ontdek meer