Nieuwe 'Star Trek'-film geschrapt!

Dieter Blarinckx-28 september 2022 om 20:28

Jammerlijk nieuws voor de ‘Star Trek’-fans onder jullie, want hoewel er normaal volgend jaar een nieuwe film gepland stond, is die nu van de releaselijst gehaald. Dat meldt het Amerikaanse The Hollywood Reporter.

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de regisseur van de vierde film, Adam Shakman, opstapte door logistieke problemen. Hij werd tegelijk ook aangenomen als regisseur van de nieuwe ‘Fantastic Four’-film van Marvel. En nu gaat het dus helemaal niet zo goed met die nieuwe ‘Star Trek’.

De nieuwe film met Chris Pine, Zachary Quinto en Zoë Saldana in de hoofdrollen, zou normaal rond Kerst 2023 in de bioscoop te zien zijn, maar dat is dus niet meer het geval.

Meer nieuws volgt ongetwijfeld snel!

Wil je zien: nieuwe sci-fi thrillerserie 'Dark Matter'

Karen Luiken-13 april 2024 om 08:02

Op zoek naar een nieuwe serie? We hebben er een voor je! Apple TV+ lanceert binnenkort de sci-fi thrillerreeks ‘Dark Matter’, gebaseerd op het gelijknamige blockbusterboek van bestsellerauteur Blake Crouch.

Het verhaal gaat over Jason Dessen, een natuurkundige professor en familieman die – op een avond terwijl hij door de straten van Chicago naar huis loopt – wordt ontvoerd in een alternatieve versie van zijn leven. Verwondering verandert al snel in een nachtmerrie wanneer hij probeert terug te keren naar zijn realiteit. Hij komt terecht in een landschap van levens die hij had kunnen leiden. Lukt het hem om terug te keren naar zijn ware familie en hen te redden van de meest angstaanjagende en onverslaanbare vijand die je je kunt voorstellen: hijzelf?

‘Dark Matter’ bestaat uit negen afleveringen en heeft een cast met onder meer Joel Edgerton, Jennifer Connelly, Alice Braga, Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi en Oakes Fegley. De serie gaat op 8 mei in première met de eerste twee afleveringen, gevolgd door elke woensdag (tot en met 26 juni) een nieuwe aflevering.

Nu ook film over Monopoly in de maak

Karen Luiken-11 april 2024 om 08:23- Foto:

Photo by Joshua Hoehne on Unsplash

Films over speelgoed blijken een grote hit. Na ‘Barbie’ werkt Margot Robbie nu niet alleen aan een film over The Sims, zoals eerder al bekend werd gemaakt, maar ook aan een film over het spel Monopoly. Dat meldt Variety.

Zowel de film over The Sims als de film over Monopoly wordt geproduceerd door LuckyChap, het productiebedrijf van Margot Robbie dat ook verantwoordelijk was voor de succesvolle film 'Barbie'. Het worden allebei live action-films, maar meer is er nog niet over bekend. Niet over de cast, ook niet over de invulling van het script.

Volgens Lionsgate is Monopoly het populairste bordspelmerk ter wereld, met een wereldwijde bekendheid van 99 procent. Het is verkrijgbaar in meer dan honderd landen en over de hele wereld zijn er sinds 1936 bijna een half miljard exemplaren van verkocht.

Ontdek meer