Nieuwe 'Star Trek'-film geschrapt!

Dieter Blarinckx-28 september 2022 om 20:28

Jammerlijk nieuws voor de ‘Star Trek’-fans onder jullie, want hoewel er normaal volgend jaar een nieuwe film gepland stond, is die nu van de releaselijst gehaald. Dat meldt het Amerikaanse The Hollywood Reporter.

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de regisseur van de vierde film, Adam Shakman, opstapte door logistieke problemen. Hij werd tegelijk ook aangenomen als regisseur van de nieuwe ‘Fantastic Four’-film van Marvel. En nu gaat het dus helemaal niet zo goed met die nieuwe ‘Star Trek’.

De nieuwe film met Chris Pine, Zachary Quinto en Zoë Saldana in de hoofdrollen, zou normaal rond Kerst 2023 in de bioscoop te zien zijn, maar dat is dus niet meer het geval.

Meer nieuws volgt ongetwijfeld snel!

Rebel Wilson bevestigt komst vierde 'Pitch Perfect'

Karen Luiken-30 april 2024 om 15:15

De ‘Pitch Perfect’-franchise is nog niet voorbij. Actrice Rebel Wilson, die twaalf jaar geleden haar debuut maakte als Fat Amy, heeft laten weten dat de vierde film van de reeks in de maak is.

Rebel deed de onthullign maandagavond tijdens een toespraak in het London Palladium, waar ze was om haar nieuwe boek ‘Rebel Rising’ te promoten. “Ik zou heel graag een vierde ‘Pitch Perfect’ willen doen en ik geloof dat het script al in ontwikkeling is”, zei de actrice tegen haar publiek.

Rebel gaf nog geen details over het verhaal, maar ze deed wel een suggestie. “Ik denk dat ik met iemand zou moeten trouwen. Met Bumper misschien”, zo klonk het.

De eerste 'Pitch Perfect' verscheen in 2013 en kreeg twee jaar later een vervolg. De derde film verscheen zeven jaar geleden.

Trailer van nieuwe film 'The Lion King' gedropt

Karen Luiken-30 april 2024 om 06:58

Disney is al een tijdje bezig met het maken van een nieuwe ‘The Lion King’-film. Het verhaal, dat dit keer vanuit Simba’s vader Mufasa verteld wordt, verschijnt eind dit jaar in de bioscoop. De trailer is nu verschenen.

Het verhaal in ‘Mufasa: The Lion King’ wordt in flashbacks verteld aan Kiara, de dochter van Simba en Nala, en introduceert Mufasa als een weesjong, verdwaald en alleen, totdat hij een sympathieke leeuw genaamd Taka ontmoet, de erfgenaam van een koninklijke bloedlijn. De toevallige ontmoeting zet een uitgebreide reis in gang van een buitengewone groep buitenbeentjes die op zoek zijn naar hun lot. Hun banden zullen op de proef worden gesteld terwijl ze samenwerken om een bedreigende en dodelijke vijand te ontwijken.

De stem van Mufasa wordt ingesproken door Aaron Pierre. Beyoncé leent haar stem uit voor Nala en haar dochter Blue Ivy doet hetzelfde voor leeuwtje Kiara. Andere sterren die meewerken aan de film zijn onder meer Kelvin Harrison, Mads Mikkelson, Seth Rogen, Donald Glover en Billy Eichner.

‘Mufasa: The Lion King’ gaat op 20 december in première.

Ontdek meer