Vlaamse gamers en TikTok creators vormen front tegen sigaret

Karen Luiken-28 september 2022 om 13:13

Een einde maken aan jongeren die op vroege leeftijd beginnen met roken. Dat willen verschillende content creators creëren door voor het tweede jaar op rij #RIProken te lanceren. Een community voor mensen die van gamen houden, maar niet van roken.

Om bewustzijn te creëren zal #RIProken in het weekend van 1 en 2 oktober op GameForce in Brussels Expo te vinden zijn. Via verschillende games kun je daar ervaren wat roken met je lichaam doet. Ook wordt er een #RIProken Fortnite-toernooi gelanceerd, waarin spelers om moeten gaan met de verschillende negatieve gevolgen van roken. Wie mee wil doen aan deze speciaal voor de campagne aangepaste versie van het spel, kan terecht op de website van #RIProken.

Bezoekje brengen aan GameForce? Dat kan. Gratis zelfs! Gamende influencers sluiten zich aan bij de community en gaan via social media tickets weggeven voor het evenement. Wie wil winnen zal de accounts van onder anderen Espe, Twoosie, Laagvliet, Dino Daan, Meester Juan, Noomie, Crazy Boy Omar en Ryan De Backer in de gaten moeten houden.

Studio 100 dropt line-up van Rewind Party

Dieter Blarinckx-29 november 2022 om 20:39

Na lang uitstellen en wachten vinden dit weekend eindelijk de langverwachte en nostalgische Rewind Party's van Studio 100 plaats. En daar dropte ze zopas de volledige line-up van!

In de mood voor wat nostalgie? Heb jij een ticket weten te bemachtigen voor één van de Rewind Party's van Studio 100? Dan hebben wij nu leuk nieuws, want de volledige line-up is immers bekend!

Verwacht je aan een avond meebrullen met de grootste en meest nostalgische Studio 100-hits met o.a. Vanbural, Piet Piraat, Gert Verhulst, Kabouter Plop, Mega Mindy en natuurlijk de hoofdact van de avond: Spring! Afsluiten doe je dan met sets van Ilsen & Verhulst en Omdat Het Kan Soundsystem.

Check de volledige line-up (met tijdsschema) in de aankondiging van Studio 100 hieronder:

Tickets Disneyland Paris Pride 2023 nu te koop

Dieter Blarinckx-29 november 2022 om 20:13

Goed nieuws voor de pretparkfans onder jullie want vanaf nu kan je tickets scoren voor het geliefde event Disneyland Paris Pride. De editie van 2023 zal doorgaan op 17 juni.

Vier diversiteit en inclusiviteit met een groots en magisch feest tijdens de Disneyland Paris Pride op 17 juni. Vrienden, familie, iedereen uit de LGBTQIA+-gemeenschap en alle bondgenoten genieten op deze avond van de schitterende sfeer van het Walt Disney Studios Park van 20.00 tot 2.00 uur ’s nachts, met attracties die de hele avond open zijn, live optredens en meer.

Er komt een fantastische exclusieve parade, een verbluffend live optreden met beroemde artiesten, ongelooflijk entertainment en shows. Enkele van onze populairste attracties zijn tot laat in de nacht geopend en natuurlijk vieren Mickey, Minnie en al hun vrienden dit feest met je mee!

En de tickets zijn vanaf nu alvast te koop! Voor het basisticket betaal je zo’n 94 euro.

Meer info en tickets kan je hier vinden.

Ontdek meer