Nieuw seizoen 'You' opgedeeld in twee delen

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:34

Het vierde seizoen van ‘You’ zit eraan te komen. Hoewel we niet kunnen wachten op een bingewatch-avond met oneindig veel kijkplezier, zit dat er waarschijnlijk niet in. Schrijver Sera Gamble heeft namelijk onthuld dat de serie in twee delen zal worden opgesplitst en daar heeft ze zo haar redenen voor.

Het eerste deel wordt op 10 februari 2023 op Netflix gezet, het tweede deel komt precies twee maanden later: op 10 maart 2023. Reden? “Je zal tijd nodig hebben om dingen te verwerken”, schrijft schrijver Sera Gamble op Instagram. “En misschien heb je ook tijd nodig om een aantal weddenschappen te leggen over waar het verhaal naartoe gaat.”

In het vierde seizoen maken we kennis met professor Jonathan Moore, de nieuwe Joe Goldberg. Hij heeft zijn oude leventje vaarwel gezegd en is nu in Londen om nieuwe slachtoffers te zoeken. Verschillende oude gezichten – zoals die van Penn Badgley en Tati Gabrielle - keren terug, maar er zal ook ruimte zijn voor heel veel nieuwe acteurs.

Netflix deelt eerste glim van nieuwe datingshow 'Perfect Match'

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:04

Dacht je alle datingshows inmiddels wel te hebben gezien? Nee hoor. Netflix heeft weer iets nieuws bedacht: de streamingsdienst lanceert binnenkort de serie ‘Perfect Match’.

In ‘Perfect Match’ mogen stellen die kunnen bewijzen dat ze goed bij elkaar passen, beslissen over andere matches in de datingshow. Zij mogen zeggen welke deelnemers met elkaar op date moeten en kunnen zo op een positieve óf negatieve manier invloed uitoefenen op het verloop van de show.

De deelnemende vrijgezellen zullen voor veel kijkers geen onbekenden zijn. Ze hebben namelijk allemaal al eens meegedaan aan een eerdere datingshow. Sommigen waren te zien in ‘Love is Blind’, anderen in ‘Too Hot To Handle’, ‘The Circle’ of ‘The Mole.

Het eerste seizoen van ‘Perfect Match’ komt op Valentijnsdag (14 februari) naar Netflix.

Derde seizoen 'Outer Banks' heeft een trailer

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:07

De Pogues zijn terug. Na een teaser deelt Netflix nu ook een trailer van het derde seizoen van ‘Outer Banks’. En dat werd ook wel tijd, want de nieuwe afleveringen verschijnen over een kleine drie weken al op het wereldwijde web.

In het derde seizoen gaan John B, Sarah, Kie en JJ opnieuw op avontuur. Terwijl hun familieleden zich ernstig zorgen maken omdat ze denken dat hun kinderen vermist zijn, genieten de Pogues van hun vrijheid op de Caraïben. Althans, voor zolang dat kan. Terwijl ze blijven zoeken naar de kostbare schat, worden ze achtervolgd door wilde honden en ander kwaad. Er wordt gevochten en Big John Rutledge, de vader van John B, is plots herrezen uit de dood.

Acteurs Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss en Rudy Pankow keren allemaal terug voor het vervolg. Verder zijn ook Austin North, Drew Starkey, Deion Smith en Charles Esten weer te zien als Topper, Rafe, Kelce en Ward. Acteur Andy McQueen is nieuw in het verhaal; hij kruipt in de huid van de crimineel Carlos Singh.

Het derde seizoen van 'Outer Banks' is vanaf 23 februari te zien.

Ontdek meer