Enorme rolschaatspiste komt naar Gentse Winterfeesten

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:27

Ooit een rolschaatspiste in real life gezien? Het kan binnenkort op de Gentse Winterfeesten. Dat evenement keert na twee jaar corona eindelijk weer in normale vorm terug.

De Gentse Winterfeesten gaan op 8 december van start en eindigen op 31 december. Er zullen allerlei activiteiten te beleven zijn, waaronder dus heel veel rolschaatsplezier. Onder de stadshal komt dit jaar namelijk een piste van 400 vierkante meter. Geen ijspiste dit keer, maar een heuse rolschaatspiste.

“In tijden van klimaatverandering is zo'n ijspiste sowieso niet vanzelfsprekend”, zegt Bram Van Braeckevelt. “Met de huidige energieprijzen komt er, naast een ecologisch, ook nog een economisch argument bij op tafel. Beide zaken zorgen dat we nu samen beslissen om de ijspiste te vervangen door een rolschaatspiste. Ik ben daar erg tevreden mee.”

Andere plekken om te bezoeken zijn de winterbar op het Emile Braunplein, de kerstboom-draaimolen en de vele aanwezige kraampjes.

Studio 100 dropt line-up van Rewind Party

Dieter Blarinckx-29 november 2022 om 20:39

Na lang uitstellen en wachten vinden dit weekend eindelijk de langverwachte en nostalgische Rewind Party's van Studio 100 plaats. En daar dropte ze zopas de volledige line-up van!

In de mood voor wat nostalgie? Heb jij een ticket weten te bemachtigen voor één van de Rewind Party's van Studio 100? Dan hebben wij nu leuk nieuws, want de volledige line-up is immers bekend!

Verwacht je aan een avond meebrullen met de grootste en meest nostalgische Studio 100-hits met o.a. Vanbural, Piet Piraat, Gert Verhulst, Kabouter Plop, Mega Mindy en natuurlijk de hoofdact van de avond: Spring! Afsluiten doe je dan met sets van Ilsen & Verhulst en Omdat Het Kan Soundsystem.

Check de volledige line-up (met tijdsschema) in de aankondiging van Studio 100 hieronder:

Tickets Disneyland Paris Pride 2023 nu te koop

Dieter Blarinckx-29 november 2022 om 20:13

Goed nieuws voor de pretparkfans onder jullie want vanaf nu kan je tickets scoren voor het geliefde event Disneyland Paris Pride. De editie van 2023 zal doorgaan op 17 juni.

Vier diversiteit en inclusiviteit met een groots en magisch feest tijdens de Disneyland Paris Pride op 17 juni. Vrienden, familie, iedereen uit de LGBTQIA+-gemeenschap en alle bondgenoten genieten op deze avond van de schitterende sfeer van het Walt Disney Studios Park van 20.00 tot 2.00 uur ’s nachts, met attracties die de hele avond open zijn, live optredens en meer.

Er komt een fantastische exclusieve parade, een verbluffend live optreden met beroemde artiesten, ongelooflijk entertainment en shows. Enkele van onze populairste attracties zijn tot laat in de nacht geopend en natuurlijk vieren Mickey, Minnie en al hun vrienden dit feest met je mee!

En de tickets zijn vanaf nu alvast te koop! Voor het basisticket betaal je zo’n 94 euro.

Meer info en tickets kan je hier vinden.

Ontdek meer