Telenovelle ‘Lisa’ verwelkomt nieuw personage

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:33

Vanaf vandaag zal er een nieuw gezicht te zien zijn in de telenovella ‘Lisa’. De 22-jarige Naomi Stynen kruipt in de rol van Amal Goossens en maakt daarmee haar televisiedebuut.

Het nieuwe personage Amal is twintig jaar oud, zit vol zelfvertrouwen en is recht voor de raap. Ze is creatief, trots op haar Afrikaanse roots en staat met twee voeten op de grond. Ze maakt haar eerste entree in De Keetal, waar ze meteen veel indruk maakt met haar dart-skills.

“Als klein meisje keek ik ontzettend graag naar de telenovelle ‘Ella’. Ik droomde ervan om ooit ook op een set te staan. En nu, zoveel jaar later gaat die droom ook daadwerkelijk in vervulling”, vertelt actrice Naomi. “In het begin wist ik niet goed wat ik moest verwachten omdat alles nog heel nieuw was voor mij. Maar al snel spring je mee op de ‘Lisa’-trein en ben je vertrokken. Elke dag op set is dan ook één groot feest!”

'Big Brother'-ster Nawel maakt comeback op tv

Karen Luiken-29 november 2022 om 05:20

Nawel uit ‘Big Brother’ maakt binnenkort een comeback op de beeldbuis. De realityster doet mee aan ‘Million Dollar Island’, zo maakt Juice Channel bekend.

‘Million Dollar Island’ heeft in Nederland al een seizoen gehad, maar komt nu ook naar de Belgische televisie. Voor het programma worden honderd kandidaten naar een onbewoond eiland in de Filipijnen gestuurd. Ze hebben allemaal één doel: zo lang mogelijk overleven.

Elke deelnemer krijgt een polsbandje dat 10.000 waard is. Wie het programma moet verlaten, zal zijn polsbandje door moeten geven aan een ander. De drie personen die op de laatste dag nog steeds op het eiland zijn, mogen proberen de waarde van hun totaal aantal polsbandjes te cashen. De maximale prijzenpot bedraagt 1 miljoen euro.

Het is nog niet bekend wanneer ‘Million Dollar Island’ op televisie te zien zal zijn.

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Ontdek meer