Devi krijgt nieuwe crush in vierde seizoen 'Never Have I Ever'

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:32

Devi krijgt het er in het vierde seizoen van ‘Never Have I Ever’ maar druk mee. Uit een teaser die Netflix heeft gedeeld, blijkt dat ze er wéér een love interest bij krijgt.

Het vierde en daarmee helaas meteen ook het laatste seizoen verschijnt in 2023. Heel veel is daar nog niet over bekend, maar we weten inmiddels wel dat Devi – gespeeld door Maitreyi Ramakrishnan - er een nieuwe crush bij krijgt.

In een clip van Netflix zien we eerst de acteurs Darren Barnet en Jaren Lewison, die Paxton en Ben spelen in de serie. Niet veel later verschijnt er een nieuwe hunk in beeld: acteur Michael Cimino, die in de huid zal kruipen van Ethan. Hij stelt zichzelf voor als een ‘stoute bad boy’ en zal het de andere heren niet gemakkelijk maken.

Hoe groot moeten ballen zijn?!

Joyce Vander Auwera-25 november 2022 om 16:40

'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' nu te streamen

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:19

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en langverwachte kerstspecial van 'The Guardians of the Galaxy' staat sinds vandaag op Disney+.

De Guardians willen Star-Lord opvrolijken voor de eindejaarsfeesten en beslissen daarom een speciale gast vanop Aarde uit te nodigen… Niemand minder dan Kevin Bacon!

De eerste recensies zijn alvast laaiend enthousiast en prijzen vooral de leuke en humoristische vibe van de Guardians, in combinatie met de magie van Kerst.

Check hieronder de trailer en stream 'm nu via Disney+:

Ontdek meer