Devi krijgt nieuwe crush in vierde seizoen 'Never Have I Ever'

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:32

Devi krijgt het er in het vierde seizoen van ‘Never Have I Ever’ maar druk mee. Uit een teaser die Netflix heeft gedeeld, blijkt dat ze er wéér een love interest bij krijgt.

Het vierde en daarmee helaas meteen ook het laatste seizoen verschijnt in 2023. Heel veel is daar nog niet over bekend, maar we weten inmiddels wel dat Devi – gespeeld door Maitreyi Ramakrishnan - er een nieuwe crush bij krijgt.

In een clip van Netflix zien we eerst de acteurs Darren Barnet en Jaren Lewison, die Paxton en Ben spelen in de serie. Niet veel later verschijnt er een nieuwe hunk in beeld: acteur Michael Cimino, die in de huid zal kruipen van Ethan. Hij stelt zichzelf voor als een ‘stoute bad boy’ en zal het de andere heren niet gemakkelijk maken.

Harry Styles zoenend gespot met dít topmodel

Karen Luiken-26 maart 2023 om 11:51- Foto:

Reuters

Olivia Wilde who? Harry Styles lijkt zijn verleden én ex achter zich te hebben gelaten. De zanger is zoenend gespot met een andere vrouw. Enne, dat is geen onbekende!

Harry werd in Tokyo zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd met niemand minder dan Emily Ratajkowski. De twee deelden een aantal hartstochtelijke kusjes op straat en leken zich niks aan te trekken van de mensen om zich heen.

Over Harry, die momenteel in Japan is voor zijn tour, werd vorige maand al gespeculeerd dat hij een nieuwe vlam zou hebben. Om wie het ging was toen nog niet bekend. “Harry gaat met iemand om”, zei een bron tegen The Mirror. “Hij doet er alls aan om haar identiteit stil te houden na het circus rond zijn relatie met Olivia. Maar zijn naaste kringen weten allemaal van de romance. Het lijkt goed te gaan, ook al is het nog pril.”

Keert Meredith Grey toch terug in 'Grey's Anatomy'?

Karen Luiken-26 maart 2023 om 10:00

Hoewel Ellen Pompeo in november nog bekendmaakte te stoppen met ‘Grey’s Anatomy’, lijkt het er nu op dat de actrice tóch een comeback maakt als Meredith Grey. Dat meldt Deadline.

Meredith kreeg een grote afscheidsaflevering halverwege het negentiende seizoen en zal opnieuw haar opwachting maken in de finale-aflevering. Die wordt in de Verenigde Staten op 18 mei uitgezonden.

Maar daar blijft het dus niet bij, zo blijkt nu. In een recent interview liet Ellen al doorschemeren dat ze misschien nog niet klaar is met het spelen van Meredith Grey. Bovendien krijgt het twintigste seizoen een nieuwe showrunner en daardoor overweegt de actrice nu om haar rol weer op te pakken. Keiharde bevestigingen zijn er echter nog niet.

We'll keep you posted...

Ontdek meer