'365 Days'-acteur gespot met Khloé Kardashian

Karen Luiken-27 september 2022 om 05:24

Het lijkt erop dat er een nieuw Hollywood-koppeltje aan het ontstaan is. Michele Morone, bekend van de erotische film ‘365 Days’, is afgelopen weekend gespot met Khloé Kardashian.

De acteur en realityster werden op de gevoelige kiek gezet tijdens de Milan Fashion Week. Ze zaten allebei op de eerste rij voor de modeshow van Kim Kardashian met Dolce & Gabanna, en poseerden later nog samen voor een backstagefoto. Die deelde Michele op zijn Instagram.

Op het kiekje is te zien hoe Michele een arm om Khloé’s middel slaat terwijl hij haar dicht bij zich rekt. Zijn ogen zijn gesloten. Khloé draagt een zonnebril en kijkt weg.

Veel fans denken dat het om meer dan alleen vriendschap gaat. Maar is dat ook zo? Time will tell...

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam hij al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer