'Love Island'-sterren Molly-Mae en Tommy verwachten kindje

Karen Luiken-26 september 2022 om 06:46

Leuk babynieuws! Molly-Mae Hague en Tommy Fury, het favoriete ‘Love Island’-koppel van veel fans, zijn in verwachting van hun eerste kindje. Dat maken ze bekend via Instagram.

Molly (23) en Tommy (23) hebben elkaar leren kennen tijdens de opnames van ‘Love Island’ in 2019. Sindsdien zijn ze een powercouple en veroveren ze met hun vlogs de harten van vele kijkers. De twee zetten onlangs al een grote stap hun relatie door samen een huis te kopen, en doen daar met hun kersverse zwangerschap nu nog een schepje bovenop.

Op beelden die Molly op Instagram heeft geplaatst, is haar beginnende babybuikje al te zien. Tommy kijkt er smoorverliefd naar en geeft er een kusje op. “Ik kan niet wachten op de avonturen waar we nog niet eens van hebben gedroomd”, schrijft het koppel erbij.

Babynieuws: Jolien Roets is bevallen!

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 10:05

Leuk babynieuws uit de Vlaamse showbizz want Q-dj Jolien Roets en haar vriend Hakim Chatar hebben via sociale media de geboorte van hun dochtertje aangekondigd!

“Deze diva heeft haar spectaculaire entree zeker niet gemist”, klinkt het op de socials van Jolien. Het zusje van Idris kreeg de naam Mina Lamia en werd geboren op 14 maart.

“Ze is duidelijk born ready om broer Idris Mehdi’s en ons leven helemaal op stelten te zetten”, klinkt het bij Jolien.

Hakim en Jolien hebben samen al een zoontje, Idris, die in april 2 jaar wordt.

Proficiat!

Fabrizio laat tattoos verwijderen

Karen Luiken-23 maart 2023 om 07:13

Het hele lichaam van Fabrizio Tzinaridis zit vol met tatoeages. Met veel inktplaatjes is hij blij, maar er zitten er ook een paar tussen die hij liever kwijt dan rijk is. Die laat hij dan ook weg laseren, schrijft hij op social media.

“Ik heb al veel dingen in mijn achteruitkijkspiegel gelaten. En zeker niet zonder slag of stoot. Maar misschien wel het meest pijnlijke afscheid tot nu toe is, en dan bedoel ik letterlijk, toch wel het laseren van mijn zichtbare tattoos”, aldus Fabrizio bij een filmpje waarop te zien is hoe zijn nektattoo onder handen wordt genomen.

De realityster zegt dat het nemen van zichtbare tatoeages ooit een bewuste keuze is geweest, maar dat hij er nu niet meer achter staat. Dat komt omdat zijn prioriteiten en waarden zijn veranderd. “Sommige tatoeages vertegenwoordigen niet langer (of hebben nooit vertegenwoordigd) wie ik nu ben of was in de eerste plaats. Dus dan is het beter dat ze gaan.”

Maar Fabrizio heeft ook een andere reden. Hij wil acteren en zijn inktplaatjes kunnen dan een obstakel vormen. “Die droom is groter dan de pijn die gepaard gaat met het verwijderen van mijn tattoos.”

Ontdek meer