'Love Island'-sterren Molly-Mae en Tommy verwachten kindje

Karen Luiken-26 september 2022 om 06:46

Leuk babynieuws! Molly-Mae Hague en Tommy Fury, het favoriete ‘Love Island’-koppel van veel fans, zijn in verwachting van hun eerste kindje. Dat maken ze bekend via Instagram.

Molly (23) en Tommy (23) hebben elkaar leren kennen tijdens de opnames van ‘Love Island’ in 2019. Sindsdien zijn ze een powercouple en veroveren ze met hun vlogs de harten van vele kijkers. De twee zetten onlangs al een grote stap hun relatie door samen een huis te kopen, en doen daar met hun kersverse zwangerschap nu nog een schepje bovenop.

Op beelden die Molly op Instagram heeft geplaatst, is haar beginnende babybuikje al te zien. Tommy kijkt er smoorverliefd naar en geeft er een kusje op. “Ik kan niet wachten op de avonturen waar we nog niet eens van hebben gedroomd”, schrijft het koppel erbij.

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer