Netflix deelt nieuwe beelden van derde deel 'Lupin'

Karen Luiken-26 september 2022 om 06:38

Fans hoeven niet lang meer te wachten op het derde seizoen van ‘Lupin’. Netflix heeft een teaser gedeeld en maakt daarin bekend dat het nieuwe deel snel verschijnt.

“Ik heb mijn vader gewroken”, hoor je hoofdpersonage Assane Diop zeggen in het filmpje. “Ik moest mijn familie beschermen. Ik wilde in het donker blijven, maar moest terugkeren naar het licht. Zie hoe ik onzichtbaar word.”

In het derde seizoen zit Assane ondergedoken en is hij ver weg van zijn vrouw en zoon. Maar het leed dat ze door hem moeten doorstaan, wordt Assane te veel. Hij keert terug naar Parijs en vraagt hen om Frankrijk te verlaten, zodat ze ergens anders een nieuw leven kunnen beginnen. Geesten uit het verleden doen er ondertussen alles aan om zijn plannen op zijn kop te zetten.

Hoe groot moeten ballen zijn?!

Joyce Vander Auwera-25 november 2022 om 16:40

'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' nu te streamen

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:19

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en langverwachte kerstspecial van 'The Guardians of the Galaxy' staat sinds vandaag op Disney+.

De Guardians willen Star-Lord opvrolijken voor de eindejaarsfeesten en beslissen daarom een speciale gast vanop Aarde uit te nodigen… Niemand minder dan Kevin Bacon!

De eerste recensies zijn alvast laaiend enthousiast en prijzen vooral de leuke en humoristische vibe van de Guardians, in combinatie met de magie van Kerst.

Check hieronder de trailer en stream 'm nu via Disney+:

Ontdek meer