Ed Sheeran komt met liedje over Pokémon

Karen Luiken-26 september 2022 om 06:30

Ed Sheeran brengt deze week nieuwe muziek uit. Dit keer geen nummers met teksten over bad habits of over de liefde, maar over Pokémon. Dat maakt de zanger bekend via Instagram.

Het nummer heet ‘Celestrial’ en wordt aanstaande donderdag gelanceerd. “Ik begon met Pokémon-kaarten toen de rage de basisschool bereikte en ik ongeveer zeven jaar oud was”, schrijft Ed op social media. “Later deelden ik en mijn broer een game boy en Pokémon Blue. Op mijn achtste verjaardag kreeg ik een Gameboy Colour met de gele kleur van Pokémon. Dat ik geobsedeerd was, is een understatement.”

Inmiddels is Ed 31 jaar oud en nog net zo fan van Pokémon als vroeger. “Ik ben er echt dol op. Het gaf me een goede ontsnapping als kind in een fantasiewereld die maar door leek te gaan, en in het volwassen leven is het nostalgie waardoor ik me weer kind voel. Ik ontmoette de mensen van Pokémon toen ik door Japan reisde, en we maakten grapjes dat ik een lied voor hen schreef. Nu zijn we hier. ‘Celestrial’ komt volgende week donderdag uit.”

Bij het liedje hoort ook een videoclip, die volgens Ed geanimeerd is door de mensen bij Pokémon. “Ik vind het geweldig. Jullie zullen het geweldig vinden. We all gotta catch ‘em all.”

‘Big Brother’-bewoner Bart staat oog in oog met dochter

Karen Luiken-23 maart 2023 om 15:34

Een nieuwe freeze in het ‘Big Brother’-huis en deze keer voor Bart. Zijn dochter Femke kwam het huis binnen met zelfgemaakte koekjes. Bart probeerde vol te houden, tot Jolien het niet meer kon aanzien en riep dat hij haar moest vastpakken. Duizend euro verdwijnt uit de pot, maar levert wel een heel pakkend weerzien op tussen Bart en zijn dochter.

Fabrizio laat tattoos verwijderen

Karen Luiken-23 maart 2023 om 07:13

Het hele lichaam van Fabrizio Tzinaridis zit vol met tatoeages. Met veel inktplaatjes is hij blij, maar er zitten er ook een paar tussen die hij liever kwijt dan rijk is. Die laat hij dan ook weg laseren, schrijft hij op social media.

“Ik heb al veel dingen in mijn achteruitkijkspiegel gelaten. En zeker niet zonder slag of stoot. Maar misschien wel het meest pijnlijke afscheid tot nu toe is, en dan bedoel ik letterlijk, toch wel het laseren van mijn zichtbare tattoos”, aldus Fabrizio bij een filmpje waarop te zien is hoe zijn nektattoo onder handen wordt genomen.

De realityster zegt dat het nemen van zichtbare tatoeages ooit een bewuste keuze is geweest, maar dat hij er nu niet meer achter staat. Dat komt omdat zijn prioriteiten en waarden zijn veranderd. “Sommige tatoeages vertegenwoordigen niet langer (of hebben nooit vertegenwoordigd) wie ik nu ben of was in de eerste plaats. Dus dan is het beter dat ze gaan.”

Maar Fabrizio heeft ook een andere reden. Hij wil acteren en zijn inktplaatjes kunnen dan een obstakel vormen. “Die droom is groter dan de pijn die gepaard gaat met het verwijderen van mijn tattoos.”

Ontdek meer