Ed Sheeran komt met liedje over Pokémon

Karen Luiken-26 september 2022 om 06:30

Ed Sheeran brengt deze week nieuwe muziek uit. Dit keer geen nummers met teksten over bad habits of over de liefde, maar over Pokémon. Dat maakt de zanger bekend via Instagram.

Het nummer heet ‘Celestrial’ en wordt aanstaande donderdag gelanceerd. “Ik begon met Pokémon-kaarten toen de rage de basisschool bereikte en ik ongeveer zeven jaar oud was”, schrijft Ed op social media. “Later deelden ik en mijn broer een game boy en Pokémon Blue. Op mijn achtste verjaardag kreeg ik een Gameboy Colour met de gele kleur van Pokémon. Dat ik geobsedeerd was, is een understatement.”

Inmiddels is Ed 31 jaar oud en nog net zo fan van Pokémon als vroeger. “Ik ben er echt dol op. Het gaf me een goede ontsnapping als kind in een fantasiewereld die maar door leek te gaan, en in het volwassen leven is het nostalgie waardoor ik me weer kind voel. Ik ontmoette de mensen van Pokémon toen ik door Japan reisde, en we maakten grapjes dat ik een lied voor hen schreef. Nu zijn we hier. ‘Celestrial’ komt volgende week donderdag uit.”

Bij het liedje hoort ook een videoclip, die volgens Ed geanimeerd is door de mensen bij Pokémon. “Ik vind het geweldig. Jullie zullen het geweldig vinden. We all gotta catch ‘em all.”

Geen Queens of the Stone Age op Pukkelpop

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 14:58

Slecht nieuws voor de fans van Queen of the Stone Age. De band zal niet optreden op Pukkelpop. Zanger Josh Homme kampt nog steeds met gezondheidsproblemen, waardoor de band hun optreden op het festival moet afzeggen.

Pukkelpop kondigt het nieuws aan via Instagram: “We moeten met pijn in het hart zeggen dat Queens of the Stone Age dit jaar niet op Pukkelpop zal spelen. We wensen Josh Homme een snel herstel.”

Dit nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen. Begin juli moest de band al enkele shows annuleren omdat Homme naar de VS moest voor een spoedoperatie. Toen werd al gevreesd voor hun Pukkelpop-optreden, maar nu is het dus officieel.

De organisatie van Pukkelpop is ondertussen druk bezig met het vinden van een vervanger. Wie die nieuwe headliner zal zijn, is nog niet bekend, maar ze werken hard om een waardige vervanger te regelen.

Disney+ verlengt 'The Kardashians'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 12:20

Disney+ heeft groot nieuws voor fans van de Kardashian clan: er komen maar liefst twintig nieuwe afleveringen van 'The Kardashians' aan!

De streaminggigant heeft aangekondigd dat de realityshow verder gaat, en dat betekent dat we weer kunnen genieten van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie. Verwacht weer een flinke dosis Kardashian drama, glamour en gekibbel.

Sinds april 2022 zijn er al vijf seizoenen van tien afleveringen beschikbaar op Disney+, waarbij het vijfde seizoen een enorme hit was wereldwijd.

De Kardashians zijn natuurlijk geen onbekenden in reality tv world: ze hebben eerder twintig seizoenen van 'Keeping Up with the Kardashians' gemaakt op E!.

Ontdek meer