Rihanna treedt op tijdens de Super Bowl

Dieter Blarinckx-26 september 2022 om 06:24

Na dagenlang te speculeren is er eindelijk bekendgemaakt wie er zal optreden tijdens de jaarlijkse halftime show van de Super Bowl. Niemand minder dan Rihanna keert na 9 jaar terug naar de bekende sportwedstrijd.

Rihanna deelde het nieuws zelf via haar sociale media, tot groot jolijt van haar fans. Op 12 februari 2023 zal ze dus optreden tijdens de halftime show van de Super Bowl. Ze plaatse een toepasselijke foto waarop ze een football-bal vasthoudt.

De Super Bowl is het grootste en meest populaire sportevent in de Verenigde Staten. Maar daar stopt het niet want ook veel andere landen zenden de wedstrijd uit op tv. Tijdens de pauze vindt er telkens een act van jewelste plaats, met namen zoals Katy Perry, Lady Gaga, Madonna, Beyoncé,...

Good luck Rihanna!

Muilen, seksspeeltjes en boy sober zijn!

Simon Smetryns-17 april 2024 om 11:51

Kobe Peeters trok voor ons naar de Chirofuif in Opglabbeek en duwde onze mic onder de feestgangers.

Wil je ook graag dat we eens langskomen op jouw event? Contacteer ons via hier.

Verrassing op Coachella: Reneé Rapp duet met Kesha

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 09:34

Renée Rapp maakte zondag haar debuut op het Amerikaanse muziekfestival Coachella. De 'Not My Fault'-zangeres had voor de fans een verrassing in petto, want middenin de set verscheen haar grote idool Kesha opeens.

"Dit is volgens mij de heetste persoon op aarde," zei Rapp terwijl ze haar verrassingsgast aankondigde. "Iedereen, laat je fucking handen zien voor Kesha."

De twee zongen Kesha's hit uit 2010: 'Tik Tok', maar veranderden wel de tekst. In plaats van "wake up in the morning feelin' like P. Diddy," te zingen, schreeuwden de popsterren: "Wake up in the morning like F*** P. Diddy."

De wijziging in de tekst is opvallend vanwege Kesha's beschuldigingen van seksueel misbruik tegen haar voormalige producer en platenbaas Dr. Luke, en het recente nieuws rond Sean "P. Diddy" Combs. In de afgelopen maanden hebben meerdere mensen Combs aangeklaagd, waarbij ze hem beschuldigen van sekshandel, seksueel misbruik en fysiek geweld.

Ontdek meer