Rihanna treedt op tijdens de Super Bowl

Dieter Blarinckx-26 september 2022 om 06:24

Na dagenlang te speculeren is er eindelijk bekendgemaakt wie er zal optreden tijdens de jaarlijkse halftime show van de Super Bowl. Niemand minder dan Rihanna keert na 9 jaar terug naar de bekende sportwedstrijd.

Rihanna deelde het nieuws zelf via haar sociale media, tot groot jolijt van haar fans. Op 12 februari 2023 zal ze dus optreden tijdens de halftime show van de Super Bowl. Ze plaatse een toepasselijke foto waarop ze een football-bal vasthoudt.

De Super Bowl is het grootste en meest populaire sportevent in de Verenigde Staten. Maar daar stopt het niet want ook veel andere landen zenden de wedstrijd uit op tv. Tijdens de pauze vindt er telkens een act van jewelste plaats, met namen zoals Katy Perry, Lady Gaga, Madonna, Beyoncé,...

Good luck Rihanna!

Docu over Lizzo vanaf vandaag te streamen in Vlaanderen

Dieter Blarinckx-24 november 2022 om 23:30

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse artieste Lizzo, want haar muzikale documentaire is vanaf vandaag bij ons te streamen via Streamz.

'Love, Lizzo', de documentaire over en verteld door Lizzo staat sinds vandaag op Streamz. De speciale docu is in de Verenigde Staten te streamen via HBO Max. Bij ons het Streamz die de rechten wist te bemachtigen. Dat maakte Streamz zelf bekend via sociale media.

Lizzo is niet alleen veranderd op vlak van muziek, maar ook op vlak van cultuur. Door echt zichzelf te zijn, heeft ze een beweging gestart. Deze documentaire vertelt het verhaal van haar harde werk, liefde en opkomende beroemdheid.

Check hieronder de trailer en stream 'm nu via Streamz:

Lik een figuur op de buik en raden maar!

Simon Smetryns-23 november 2022 om 15:32

Martijn trok naar TAGMAG x United in Deinze en speelde 'lik een figuur op iemand zijn buik en raad wat het is'.

Zien we jou op 23/12/22 terug in Deinze voor Project X?

Ontdek meer