Netflix deelt trailer vierde seizoen 'You'

Karen Luiken-26 september 2022 om 06:22

Hello you. De angstaanjagende Joe Goldberg komt binnenkort weer naar je toe. Netflix kondigt in een gloednieuwe trailer aan dat ‘You’ op 10 februari van start gaat met het vierde seizoen.

Joe is niet meer de boekenverkoper die hij ooit was. Hij heeft zichzelf Jonathan Moore genoemd en geeft nu les op een school in Londen. Met een compleet nieuwe identiteit, een nieuwe baan en een nieuwe woonplaats gaat hij weer op zoek naar nieuwe slachtoffers.

Marienne uit het derde seizoen, gespeeld door Tati Gabrielle, zal ook in het vierde seizoen weer te zien zijn. Verder is er ook plaatsgemaakt voor heel veel nieuwe gezichten. Wat hun rol precies gaat zijn, is nog niet bekend. Je ziet alvast een eerste glimp van hen in onderstaande teaser. Acteur Penn Badgley kruipt uiteraard weer in de huid van Joe. Of moeten we zeggen Jonathan?

TAGMAG

Jolien in tranen door sfeer na 'Big Brother'-nominaties

Karen Luiken-25 maart 2023 om 17:03

Jolien heeft een zware tijd in ‘Big Brother’. Ze heeft op Lindsey gestemd en de sfeer in het huis lijkt daardoor omgeslagen. “Ik kan niet tegen zo’n gedrag. Ik ben ook niet perfect, ik ben ook niet perfect geweest, ik heb ook dingen gedaan of gezegd. Maar we blijven mensen. Doe gewoon normaal tegen elkaar”, zegt ze in onderstaande preview.

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:15- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen. Tijdens een optreden in Glasgow vertelde hij zijn fans dat hij vertigo heeft, een ander woord voor draaiduizeligheid.

“Het is niet zo goed met me gegaan”, zei de zanger donderdag tegen zijn publiek. “Ik heb vertigo. Alles om me heen draait, maar ik blijf lachen. Ik ga niet dood dus dat is goed. Al heb ik een paar dagen gedacht dat ik wel dood zou gaan.”

Vertigo kan je het gevoel geven dat jij of de omgeving om je heen ronddraait. Het wordt veroorzaakt door een verstoring van het evenwichtsorgaan.

Ontdek meer