'Emily in Paris' verschijnt in december met derde seizoen

Karen Luiken-26 september 2022 om 06:17

Eindelijk weten we wanneer we weer naar de Amerikaanse Emily in Parijs kunnen kijken. Netflix heeft laten weten dat het derde seizoen van de serie ‘Emily in Paris’ vanaf 21 december op de streamingsdienst komt te staan.

Het nieuws wordt bekendgemaakt met een korte video op social media, waarin hoofdrolspeelster Lily Collins te zien is. “Dit is de moeilijkste beslissing die ik ooit heb moeten maken”, zegt ze. “Dit is iets wat ik moet doen.”

Over welke beslissing ze het precies heeft, moet later blijken. Gaat het om de keuze tussen Alfie en Gabriel? Of weet ze niet of ze wel in Parijs wil blijven? Over drie maanden krijgen we het antwoord.

'The Witcher' verlengd met vijfde seizoen

Karen Luiken-30 mei 2023 om 05:51

Hoewel het derde en vierde seizoen nog niet eens zijn verschenen, hebben de makers van ‘The Witcher’ nú al bekendgemaakt dat er ook al een vijfde seizoen van de hitserie in aantocht is.

Het derde seizoen zal vanaf 29 juni op Netflix te zien zijn. De opnames van het vierde seizoen zijn nog niet van start gegaan, maar toch zijn de voorbereidingen voor het vijfde seizoen al wel begonnen. Casting director Sophie Holland zegt dat de eerste stappen zijn gezet.

Acteur Henry Cavill is in het derde seizoen voor de laatste keer te zien als Geralt van Rivia, die hij al sinds het begin van de serie speelt. Daarna wordt de rol over genomen door Liam Hemsworth.

Nieuwe 'Uncharted'-rollercoaster krijgt vette trailer

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:56

Vanaf 17 juni kunnen fans van de 'Uncharted'-franchise zich helemaal onderdompelen in de actie dankzij deze gloednieuwe en allereerste rollercoaster die gebaseerd is op de games en de gelijknamige film. En hier is een eerste vette trailer!

Deze nieuwe coaster, die volledig in teken zal staan van de immens ppopulaire actiefranchise, staat in het Spaanse pretpark PortAventura World. In de coaster zullen bezoekers zich in de avontuurlijke wereld van de populaire games en film wanen.

Het verhaal van de coaster zal verdergaan op het verhaal van de film, en als we deze eerste beelden mogen geloven, wordt het een hevige rit boordevol actie!

Check hieronder alvast de eerste trailer en ontdek 'Uncharted: The Enigma of Penitence' vanaf 17 juni zélf in PortAventura!

Ontdek meer