Zien: Netflix deelt bloopers van ‘Stranger Things’

Dieter Blarinckx-25 september 2022 om 14:08

Krijg jij maar niet genoeg van de bovennatuurlijke avonturen in Hawkins? Dan heeft Netflix nu een zeer leuke verrassing voor jou: de bloopers van seizoen vier van 'Stranger Things'!

Hoewel de grote meerderheid van seizoen vier énorm donker en best eng is, kan de boog niet altijd gespannen staan. En dat is duidelijk te merken in deze leuke video die Netflix zopas online dropte.

"Alleen met deze bloopers kan ik van Vecna afkomen. De bloopers van seizoen 4 zijn officieel uitgebracht", klinkt het in de beschrijving van de video.

Bekijk de hilarische beelden hieronder:

Fantasyserie 'Lockwood & Co.' staat nu op Netflix

Dieter Blarinckx-30 januari 2023 om 17:17

Nog op zoek naar een leuke fantasyreeks om te bingen? Dan hebben wij misschien wel een tip voor jou: de gloednieuwe serie 'Lockwood & Co.'.

Deze nieuwe serie van Netflix is gebaseerd op de boeken van Jonathon Shroud en vertelt het verhaal van enkele begaafde tieners.

In Londen, te midden van de vele door volwassenen gerunde agentschappen, is er één piepklein bedrijfje dat er alleen voor staat, los van elke commerciële verplichting of toezicht door volwassenen, en gerund door twee tienerjongens en een nieuw aangekomen, buitengewoon paranormaal begaafd meisje. Een afvallig trio dat voorbestemd is om een mysterie te ontrafelen dat de loop van de geschiedenis zal veranderen: Lockwood & Co.

Check de trailer hieronder en start nu met streamen via Netflix:

Tweede 'Black Panther' vanaf woensdag op Disney+

Dieter Blarinckx-30 januari 2023 om 17:09

Goed nieuws voor de Marvelfans die de langverwachte en tweede 'Black Panther'-film hebben gemist in de bioscoop. Vanaf woensdag staat hij immers ook gewoon op Disney+!

In Marvel Studios' 'Black Panther: Wakanda Forever', vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Check de trailer hieronder en start woensdag met streamen via Disney+:

Ontdek meer