'Bridgerton'-acteur te zien in nieuwe 'Wicked'-film

Dieter Blarinckx-25 september 2022 om 13:59

Wie maar niet genoeg krijgt van de overheerlijke charmes van Anthony Bridgerton uit de serie ‘Bridgerton’, is in for a treat! Acteur Jonathan Bailey zal binnenkort namelijk op het grote cinemascherm te zien zijn.

Eerder deze week werd immers bekendgemaakt dat de Britse acteur een rol te pakken heeft in de opkomende verfilming van de populaire musical ‘Wicked. Hij zal er de rol van Fiyero spelen naast o.a. Ariana Grande en Cynthia Erivo.

‘Wicked’ is de officiële prequel op ‘The Wizard of Oz’ en vertelt het verhaal van de vriendschap tussen Glinda en Elphaba. Jonathan zal dus de rol van Fiyero gaan spelen, de grote love interest van de twee heksen.

De verfilming zal in twee delen gebeuren, waarbij het eerste deel gepland staat voor een bioscooprelease in het najaar van 2024.

Animatiefilm 'Wish' komt bijna naar Disney+

Karen Luiken-19 maart 2024 om 16:28

‘Wish’, de muzikale animatiekomedie van Walt Disney Animation Studios, kun je binnenkort ook vanuit je luie zetel thuis bekijken. Disney+ maakt vandaag bekend dat de film vanaf 3 april te streamen is.

In ‘Wish’ wordt de kijker meegenomen naar het magische koninkrijk Rosas waar Asha, een scherpzinnige idealist, een wens doet die zo krachtig is dat hij wordt beantwoord door een kosmische kracht – een kleine bal grenzeloze energie genaamd Star.

Samen met Star gaat Asha de confrontatie aan met een geduchte vijand, de heerser van Rosas, Koning Magnifico, om haar gemeenschap te redden. Zo wil ze bewijzen dat er wonderlijke dingen kunnen gebeuren wanneer de wil van één moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren.

De stemmen worden ingesproken door Ariana DeBose, Chris Pine en Alan Tudyk.

Huis Cara Delevingne verwoest door brand

Karen Luiken-16 maart 2024 om 08:16

Een nachtmerrie is werkelijkheid geworden voor Cara Delevingne. Haar landhuis in Los Angeles is voor een groot deel verwoest door brand.

Uit beelden die rondgaan, is te zien hoe enorme vlammen uit het dak van het huis komen. “Mijn hart is gebroken”, aldus Cara op Instagram. “Het leven kan in een oogwenk veranderen. Koester wat je hebt.”

De 31-jarige Cara was op het moment van de brand niet thuis, in tegenstelling tot haar twee katten. Die hebben de brand gelukkig overleefd. “Ze leven nog. Bedankt aan de brandweerlieden”, schrijft het model.

1
2

Ontdek meer