Zien: eerste clip van 'Queen Charlotte' gedropt!

Dieter Blarinckx-25 september 2022 om 09:21

'Bridgerton'-fans, deze is voor jullie! Nadat Netflix eerder deze week een eerste beeld dropte van de aankomende 'Bridgerton'-spin-off rond personage Queen Charlotte, hebben we nu ook een eerste clip voorgeschoteld gekregen!

'Queen Charlotte: A Bridgerton Story', zal draaien rond - hoe kan het ook anders - het populaire 'Bridgerton'-personage Queen Charlotte.

De show beschrijft hoe het huwelijk van de jonge koningin Charlotte met koning George zowel een geweldig liefdesverhaal als een maatschappelijke verschuiving veroorzaakte, waardoor de wereld van de Ton werd gecreëerd.

Shonda Rhimes, het brein achter ‘Bridgerton’, keert terug als showrunner en schrijver. Golda Rosheuvel speelt net als in de originele serie ook hier de volwassen versie van koningin Charlotte. Actrice India Amarteifio, bekend van ‘Sex Education’, maakt haar debuut als de jonge koningin Charlotte.

Wanneer de spin-off net te streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten. Maar check de exclusieve clip alvast hieronder:

'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' nu te streamen

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:19

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en langverwachte kerstspecial van 'The Guardians of the Galaxy' staat sinds vandaag op Disney+.

De Guardians willen Star-Lord opvrolijken voor de eindejaarsfeesten en beslissen daarom een speciale gast vanop Aarde uit te nodigen… Niemand minder dan Kevin Bacon!

De eerste recensies zijn alvast laaiend enthousiast en prijzen vooral de leuke en humoristische vibe van de Guardians, in combinatie met de magie van Kerst.

Check hieronder de trailer en stream 'm nu via Disney+:

Weer een nieuwe kerstfilm op Netflix: 'The Noel Diary'

Karen Luiken-25 november 2022 om 08:15

Netflix is al helemaal klaar voor de feestdagen. Na eerst ‘Falling for Christmas’ te hebben gelanceerd, een film met Lindsay Lohan in de hoofdrol, kunnen kerstfanaten nu genieten van ‘The Noel Diary’.

‘The Noal Diary’ gaat over het personage Jake, een bestsellerauteur die tijdens een vakantie naar huis moet om de nalatenschap van zijn vervreemde moeder te regelen. Eenmaal terug ontdekt hij een dagboek vol geheimen uit zijn eigen verleden, maar ook uit dat van Rachel, een intrigerende jongen vrouw met een eigen missie.

De hoofdrollen worden gespeeld door Justin Hartley en Barrett Doss. De trailer bekijk je hier:

Ontdek meer