Zien: eerste clip van 'Queen Charlotte' gedropt!

Dieter Blarinckx-25 september 2022 om 09:21

'Bridgerton'-fans, deze is voor jullie! Nadat Netflix eerder deze week een eerste beeld dropte van de aankomende 'Bridgerton'-spin-off rond personage Queen Charlotte, hebben we nu ook een eerste clip voorgeschoteld gekregen!

'Queen Charlotte: A Bridgerton Story', zal draaien rond - hoe kan het ook anders - het populaire 'Bridgerton'-personage Queen Charlotte.

De show beschrijft hoe het huwelijk van de jonge koningin Charlotte met koning George zowel een geweldig liefdesverhaal als een maatschappelijke verschuiving veroorzaakte, waardoor de wereld van de Ton werd gecreëerd.

Shonda Rhimes, het brein achter ‘Bridgerton’, keert terug als showrunner en schrijver. Golda Rosheuvel speelt net als in de originele serie ook hier de volwassen versie van koningin Charlotte. Actrice India Amarteifio, bekend van ‘Sex Education’, maakt haar debuut als de jonge koningin Charlotte.

Wanneer de spin-off net te streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten. Maar check de exclusieve clip alvast hieronder:

Releasedatum 'Secret Invasion' gelekt: nieuwste Marvel crossover komt eraan!

Nezir Yikik-29 maart 2023 om 16:23- Foto:

Marvel Studios

De lanceringsdatum van Marvels nieuwste crossover-serie ‘Secret Invasion’, lijkt ineens niet meer zo secret te zijn. Een medewerker bij Disney+ zou de verborgen landingspagina per ongeluk al actief gezet hebben. Een blunder of eerder een doordachte zet van de streamingdienst om awareness te creëren?

Marvel Studios heeft het niet makkelijk om geheimen te bewaren. Nu maakt het moederbedrijf het hen nóg iets moeilijker. Maandag werd de website van Disney+ geüpdate met de releasedatum van de langverwachte crossover-serie ‘Secret Invasion’.

Het duurde niet lang voor de pagina opnieuw offline werd gehaald. Hoeveel superhelden Disney+ ook onder zijn vleugel heeft, ze lijken niet sneller te zijn oplettende fans. Normaal gezien zouden we de nieuwe crossover vanaf 21 juni 2023 kunnen streamen, of dat hopen we toch.

De cast bestaat uit terugkerende MCU-sterren waaronder: Samuel L. Jackson (Nick Fury), Ben Mendelsohn (Talos), Don Cheadle (War Machine) en Martin Freeman (Agent Ross). Daarnaast vinden ook enkele nieuwe gezichten hun weg naar het Marvel Cinematic Universe, zoals onder meer actrice Emilia Clarke (Daenerys Targaryen in Game of Thrones).

Marvel Studios baas Kevin Feige kondigde de serie in december 2020 al aan en liet weten dat het een significante invloed zou hebben op het MCU. De laatste update kregen we in september nog in de vorm van een trailer.

Netflix dropt trailer van 'Obsession'

Dieter Blarinckx-29 maart 2023 om 12:28

Nog op zoek naar een nieuwe serie met de nodige drama en seks om te bingen? Dan is deze nieuwe Netflix-miniserie misschien wel iets voor jou!

Een intense affaire tussen een getalenteerde chirurg en de verloofde van zijn zoon mondt uit in een gevaarlijke, alles verterende obsessie, met verwoestende gevolgen voor de hele familie.

'Obsession' is een spannende, erotische thriller met Richard Armitage, Charlie Murphy, Indira Varma en Rish Shah in de hoofdrollen.

Deze miniserie zal vanaf 13 april te streamen zijn via Netflix. Check hieronder alvast de trailer:

Ontdek meer